Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Livio Dario, investiție de un milion de euro în Lugoj

Transportatorul Livio Dario investește în zona industrială a municipiului Lugoj, județul Timiș, circa de un milion de euro într-un service modern pentru mașini de transport și garaje pentru autobuzele și microbuzele proprii, potrivit ziarulunirea.ro.
Livio Dario, societate cu capital privat controlată de Aurel Poptean, destinată transportului intern și internațional de călători prin curse regulate, speciale și ocazionale, se extinde la Lugoj, urmând să investească circa un milion de euro pentru deschiderea unui nou punct de lucru.
”Este vorba despre un service modern pentru autobuze și camioane, care va deservi nu doar propriile autovehicule, ci și cele care vin din exterior. Am cumpărat un teren, în suprafață de circa 11.500 de metri pătrați, iar în momentul de față suntem în faza de proiect și de două luni umblăm după avize la mediu, la ape, la gaz. Investiția se va ridica la circa un milion de euro, poate va fi peste, poate sub. Avem deja oferte de la constructori”, a spus, miercuri, pentru ziarulunirea.ro, Aurel Poptean.
Service-ul va avea nu doar aparaturi, scule și echipamente pentru verificarea și repararea autovehiculelor, dar și spălătorii, vopsitorii și tinichigerii, iar lângă acesta vor fi construite garaje pentru cele 50 de autobuze și microbuze care deservesc transportul din Lugoj, dar și apartamente de serviciu pentru șoferii companiei.
”La Lugoj am crescut activitatea, iar autobuzele și microbuzele sunt parcate în garaje luate în chirie. La început aveam 11 – 12 mașini de transport, însă odată ce ne-am extins avem nevoie de spații mai mari și alte condiții”, a explicat Aurel Poptean.
Proprietarul companiei de transport susține că a angajat o firmă care se ocupă de demararea construcției pentru viitorul service pentru mașini de transport călători și marfă.
”A cerut oferte de la mai multe companii și îi vom lua pe cei care au oferta cea mai bună și termenul mai scurt. Nu ne interesează să ne țină un an de zile și să tot construiască acolo”, a mai spus Poptean.
Livio Dario a fost înființată în 1998 și deține 171 autobuze și microbuze, fiind în prezent cel mai mare transportator de călători din județul Alba.
Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de peste 27 de milioane de lei în creștere cu 1,5% față de 2015.
Livio Dario mai deține un service pentru autobuze și camioane la Caransebeș și efectuează transport de persoane în mai multe județe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kromberg & Schubert caută 130 oameni pentru fabrica din Arad

Articolul următor

BT şi-a răscumpărat acţiuni de 5,9 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share