Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nidec aşteaptă afaceri de 24 mil. euro după achiziţionarea fabricii Emerson Oradea

Grupul Nidec a intrat în forţă anul trecut pe piaţa locală prin preluarea ANA Imep din judeţul Argeş de la George Copos şi prin achiziţia unor divizii ale Emerson din Oradea şi Cluj-Napoca, potrivit zf.ro.
Producătorul japonez de motoare electrice Nidec, cu afaceri globale de 11,5 mld. dolari şi 140.000 de angajaţi, a bugetat pentru acest an afaceri totale de peste 24 mil. euro, care includ atât operaţiunile fabricii din Oradea, achiziţionată anul trecut de la Emerson, cât şi pe cele ale punctului de lucru de la Cluj-Napoca.
În prezent, în cadrul fabricii Nidec de la Oradea lucrează 250 de oameni, la care se adaugă încă 120, de la punctul de lucru din Cluj-Napoca. Compania estimează că personalul fabricii din Oradea va creşte cu peste 100 de oameni anul viitor, în zona de producţie, proiectare şi în centrul de servicii.
„Vânzările preconizate pentru acest an sunt de peste 24 de milioane de euro, incluzând atât operaţiunile de la Oradea, cât şi cele ale punctului de lucrul de la Cluj-Napoca. Ne aşteptăm să creştem cu peste 100 de oameni numărul angajaţilor de la Oradea anul următor“, a declarat pentru ZF Transilvania Jeff Ford, directorul fabricii Nidec Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Samsonite România, cifră de afaceri de 6,88 milioane de euro

Articolul următor

Kromberg & Schubert caută 130 oameni pentru fabrica din Arad

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share