Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Samsonite România, cifră de afaceri de 6,88 milioane de euro

Samsonite România anunţă creşterea cu 7% a cifrei sale de afaceri în 2016 faţă de anul anterior ajungând astfel la 6,88 milioane de euro. De asemenea, compania îşi propune pentru următorii 5 ani atingerea unei ţinte de peste 18 milioane de euro cifră de afaceri şi deschiderea a 100 de magazine la nivelul întregii ţări, faţă de cele 25 existente în prezent, potrivit unui comunicat de presă.
În comunicat se arată: “Activând pe piaţa locală de peste 18 ani, SC General Business System SRL- unic importator şi distribuitor Samsonite în România, a reuşit să se impună printr-o strategie care oferă cele mai bune preţuri din lume la produsele brandului, dar şi printr-unul dintre cele mai bogate portofolii de produse de pe continent. Valizele şi trolerele Samsonite se disting prin calitatea materialelor, aspectul profesional, spaţierea inovativă, dar şi lejeritate în folosinţă. Toate aceste lucruri au făcut ca firma să aibă o creştere de 7% faţă de anul anterior, în condiţiile în care în 2015 a înregistrat o creştere de 15% comparativ cu 2014”.
Elena Bucur, manager Vânzări şi IT al firmei SC General Business System SRL a spus: “Ne extindem reţeaua de magazine şi vrem să punem accent mai ales pe magazinul online, dar asta nu înseamnă că nu ne vom păstra strategia celui mai mic preţ mondial cu care ne-am impus pe piaţa locală. Dacă cineva îşi cumpără un produs Samsonite de la noi şi găseşte un preţ mai mic în altă ţară, va primi de la noi diferenţa. Şansele să se întâmple acest lucru sunt mici, deoarece ştim sigur că avem cele mai mici preţuri din lume la produsele noastre”.
Potrivit comunicatului, cifra de afaceri de 6,88 milioane de euro a fost acoperită în proporţie de 60% de activitatea companiei în Bucureşti. Pentru a menţine ritmul susţinut de creştere, Samsonite România îşi propune să deschida încă 10 magazine până la finalul anului. De altfel, reţeaua proprie este responsabilă de 95% din vânzările Samsonite România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Porsche Engineering Cluj, plan de angajări, valabil până de Paște

Articolul următor

Nidec aşteaptă afaceri de 24 mil. euro după achiziţionarea fabricii Emerson Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share