Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara: Clădirea Athena, cel mai mare spital privat din vestul țării, cumpărată cu 4 milioane euro

Compania Materna Care din Timișoara, care operează și spitalul Premiere, unul dintre cele mai importante din vestul țării, a cumpărat de la firma locală de construcții Constructim, deținută de omul de afaceri Lucian Perescu, clădirea fostului spital Athena din oraș, cea mai mare unitate sanitară privată din regiune. Tranzacția a depășit ca valoare 4 milioane de euro, potrivit profit.ro.
Materna Care este deținută, printre alții, de un grup de 5 medici specializați în obstetrică și ginecologie, care au propriile cabinete, dar lucrează și la spitalul Premiere.
Clădirea clinicii Athena, în suprafață de 5.515 metri pătrați și cu un teren de 5.000 metri pătrați, a fost cumpărată de Constructim, deținută de omul de afaceri Lucian Perescu.
Proprietarul Constructim s-a înțeles în final cu reprezentanții spitalului Premiere, care au agreat să cumpere clădirea cu peste 4 milioane de euro, urmând să își relocheze activitatea în acest spațiu, notează sursa citată.
Noii proprietari speră să își poată muta activitatea în următoarele săptămâni, acest lucru depinzând însă atât de condițiile meteorologice care să permită finisarea unor lucrări la clădirea preluată, cât și de obținerea unor autorizații.
Spitalul Premiere furnizează servicii în principal pentru paciente din județele Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș Severin, Mehedinți și Gorj.
În 2015, Materna Care, care operează spitalul, a înregistrat o cifră de afaceri de 10,6 milioane lei și un profit net de 420.080 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Agriculturii, discuții privind politica agricolă comună începând cu 2020

Articolul următor

UBB, primul loc în topul universităților din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share