Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Relee Mediaş, dividende cu un randament de 4,5%

Relee Mediaş (RELE), companie deţinută de persoane fizice, dar şi SIF Oltenia şi care se ocupă cu fabricarea aparatelor de distribuţie şi control al electricităţii, propune un dividend brut de 0,3978 lei din profitul obţinut anul trecut, potrivit zf.ro.
La cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare cu acţiuni RELE, de pe 3 martie, preţul afişat era de 8,86 lei, ceea ce înseamnă că randamentul dividendelor Relee Mediaş este de 4,5%. Randamentul se calculează ca raport între dividendul brut pe acţiune şi preţul unei acţiuni.
Despre Relee Mediaș
Relee Mediaș este o societate specializată în fabricarea aparatelor de distribuție și control al electricității. Evolutia societatii incepe cu anul 1954, cand se produceau cateva sortimente de produse de uz casnic, succesiv trecand prin diverse stadii de dezvoltare pana in anul 1979, cand devine ”Intreprinderea de Relee” din Medias cu productie in domeniul releelor electrice pentru automatizari industriale si ulterior micromotoare electrice, electromagneti, transformatoare electrice de mica putere, aparataj electric de joasa tensiune, aparataj electric auto, etc.
In anul 1991 se transforma in societate comerciala pe actiuni, iar in 1995 se privatizeaza in baza Legii 55/1995.
In prezent, intregul capital social este privat.
Incepand cu anul 1991, pe langa productia existenta (relee intermediare, prize pentru relee, dispozitive de comutatie, relee de masura si protectie, relee de timp, relee de semnalizare, micromotoare electrice, transformatoare de mica putere, electromagneti) se dezvolta productia de: intrerupatoare si comutatoare pentru aparate de uz casnic si scopuri similar, intrerupatoare pentru instalatii electrice fixe casnice si similar, fise si prize pentru uz casnic si similar, aparate electrice pentru uz casnic si scopuri similar, accesorii pentru instalatii electrice, corpuri de iluminat, diverse bunuri de larg consum.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Immofinanz, investiție de 1 milion de euro în VIVO! Cluj

Articolul următor

Arpad Paszkany preia sub control total Uniall

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share