Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Immofinanz, investiție de 1 milion de euro în VIVO! Cluj

Compania austriacă de investiţii imobiliare Immofinanz, care deţine pe piaţa locală patru centre comerciale sub brandul VIVO!, va investi peste 1 mil. euro în modernizarea zonei de food-court din cadrul centrului comercial de la Cluj.
”VIVO! Cluj-Napoca este pe lista imediată în ceea ce priveşte renovarea zonei de food-court. Zona îşi va păstra funcţionalitatea, dar se va identifica mult mai mult cu conceptul VIVO! în ceea ce priveşte partea de spaţii comune, zona de luat masa etc. (…) Suntem în prezent în etapa de design şi concept, iar în perioada următoare vom alege un furnizor pentru a implementa proiectul”, a spus Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul Immofinanz, citat de zf.ro.
Mallul VIVO! din Cluj-Napoca a trecut, ca şi celelalte centre comerciale din portofoliul Immofinanz în România, printr-un proces de rebranding. Anterior acestui proces, mallul se numea Polus Center. Centrul comercial din Transilvania are ca ancoră principală un hipermarket Carrefour, iar printre cei mai mari chiriaşi se numără, potrivit site-ului companiei, Decathlon, H & M, C & A, Zara, Hervis şi New Yorker. În acelaşi mall mai există Pull and Bear, Bershka, Douglas, Sephora, Stra¬divarius, Oxette. Suprafaţa totală a centrului comercial din Cluj-Napoca este de circa 61.000 de metri pătraţi.
La sfârşitul lunii trecute, Immofinanz spunea că a trecut toate cele patru malluri pe care le deţine la Constanţa, Cluj-Napoca, Piteşti şi Baia Mare sub brandul VIVO!. Modificările au fost făcute la nivel de semnalistică, deşi erau în continuare de făcut modificări la interior pentru amenajări şi alte detalii referitoare la design. Brandul VIVO! exista deja la nivel de grup, în Polonia, Slovacia şi Cehia.
Stop Shop, un nou brand al Immofinanz în zona de retail
Pe lângă mallurile VIVO!, Immofinanz are în plan să mai introducă un brand în zona de retail, Stop Shop. Primul centru comercial sub acest nume va fi la Braşov, compania demarând deja procedura de obţinere a autorizaţiilor necesare pentru construire. Immofinanz estimează că lucrările la mallul de pe fosta platformă IUS Braşov vor fi finalizate anul acesta. Immofinanz deţine 66 de magazine în reţeaua Stop Shop, în şapte ţări din Europa Centrală şi de Est.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Numar record de firme participante la Zilele Carierei din Timișoara

Articolul următor

Relee Mediaş, dividende cu un randament de 4,5%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share