Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Numar record de firme participante la Zilele Carierei din Timișoara

Universitatea Politehnica Timişoara se pregăteşte de organizarea unei noi ediţii a târgului de joburi Zilele Carierei. Evenimentul, ajuns la ediția a zecea, are loc în zilele de 29 şi 30 martie, la Restaurantul Universitar Politehnica. La deschiderea târgului este aşteptat să participe şi Päivi Pohjanheimo, Ambasadoarea Finlandei.
Pe lângă tradiționalele prezentări de firme, workshop-uri și sesiuni de training, programul aniversar mai cuprinde o premiere a partenerilor strategici ai evenimentului, tombole pentru participanți, vizite ale elevilor, surprize ce vor fi anunțate pe parcursul târgului.
Între cele 65 de companii prezente cu standuri și specialiști, la această ediție participă în premieră şi societăţi din domeniul Construcții. Evident, nu vor lipsi ofertele de practică, internship și angajare pentru studenţii de la toate specializările celor 10 facultăți din UPT.
Proiectul este implementat prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al universității și este parte a strategiei UPT de facilitare a inserției rapide a studenților și absolvenților săi în piața muncii, într-o societate bazată pe cunoaștere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patronatele din Cluj strâng rândurile

Articolul următor

Immofinanz, investiție de 1 milion de euro în VIVO! Cluj

Citește si:
Total
0
Share