Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Risky Business, alături de Marcelus Suciu, investiţie de 70.000

Fondul de accelerare Risky Business, alături de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants şi investitor al fondului, a anunţat prima investiţie alocată unui startup românesc, în valoare de 70.000 de euro, pentru dezvoltarea casei de marcat virtuale Ebriza.
Potrivit unui comunicat al Risky Business, citat de Mediafax, Ebriza reduce semnificativ efortul şi costul de operare al cafenelelor, restaurantelor, al micilor magazine sau al comercianţilor la început de drum, care nu au nevoie să investeasca în soluţii scumpe de gestiune şi casă de marcat.
”Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants şi investitor al fondului, anunţă prima investiţie alocată unui start-up românesc, în valoare de 70.000 de euro, pentru dezvoltarea casei de marcat virtuale Ebriza. Suma astfel alocată ridică evaluarea start-up-ului Ebriza la jumătate de milion de euro. Cu banii investiti, Ebriza urmează să devină mai mult decat un soft de casă de marcat, prin integrări cu alte soluţii utilizate de comercianţi. Ebriza reduce semnificativ efortul şi costul de operare al cafenelelor, restaurantelor, al micilor magazine sau al comercianţilor la început de drum, care nu au nevoie să investeasca în soluţii scumpe de gestiune şi casă de marcat”, se arată în documentul citat.
Deja testată în câteva locaţii din Cluj-Napoca, Bucureşti şi Constanţa, Ebriza se accesează imediat şi gratuit, comerciantul plătind doar un abonament lunar accesibil, în funcţie de nivelul de utilizare.
“Cheia dezvoltării Ebriza este integrarea cu diverse sisteme de livrări, furnizori sau contabilitate existente în piaţă, experienţa facilă a utilizatorului şi acces de pe orice tip de platformă în timp real. Pe asta ne vom concentra eforturile în următoarea perioadă”, a afirmat Alexandru Mareş, co-fondator Ebriza.
În acelaşi timp, Ebriza facilitează accesul comercianţilor la imprimante fiscale wireless, perfect integrate cu soluţia lor, comerciantul operând astfel simplu, cu o tabletă şi o imprimantă, în acord cu toate normele în vigoare.
Marcelus Suciu, co-finanţator, alături de Risky Business, în proiectul Ebriza, susţine că a ales să sprijine casa de marcat virtuală, convins de eficienţa testată în unele dintre propriile restaurante.
“Nu aş fi investit dacă nu am fi testat soluţia pe propriul business. În felul acesta am înţeles cum va arăta viitorul caselor de marcat în România, şi este unul care merită sprijinit şi promovat 100%”, a explicat fondatorul Marty Restaurants.
Ebriza.com este o casă de marcat virtuală, software as a service, compatibilă cu orice device şi accesibilă imediat, fără costuri de instalare.
Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj – Napoca în ianuarie 2017, ce reuneşte peste 30 dintre cei mai proeminenţi antreprenori şi investitori din Transilvania. Risky Business este primul program de accelerare din România care investeşte în startup-urile selectate, având la dispoziţie 250.000 de euro pentru primul an de activitate. Fondul investeşte circa 20.000 de euro per startup, cu co-investiţie de până la 100.000 de euro din partea investitorilor săi.
Proiectele care pot primi finanţare au fost depuse până în 15 februarie 2017.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibienii de la Smart Bill, cifra de afaceri de peste 1 mil. de euro

Articolul următor

Astra Trans Carpatic, tren care să circule de la Viena până la Constanţa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share