Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brasov: Continental, Premium Aerotec, Elmas, Electroprecizia sau Stabilus caută personal

Peste 50 de angajatori din județul Brașov vor pune la dispoziția celor ce sunt în căutarea unui loc de muncă peste 500 de joburi. Târgul locurilor de muncă are loc la Aro Palace, în perioada 30-31 martie.
Human Resources Consulting, în parteneriat cu First Job School, organizează unul dintre cele mai mari târguri de locuri de muncă din județul Brașov. Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate, de la turism la alimentație public, IT, comerț și producție, și vizează atât poziții entry level, cât și top management.
De asemenea, vor exista oferte și pentru studenți și pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate, cu salariile pornind de la 1.250 euro pe lună, fără comision de recrutare, și pentru studenți sau absolvenți. Organizatorii preconizează participarea a peste 2500 de candidaţi.
Printre companiile participante, se numără: Aateq Metal Tech, Amann Group, Amigo&Intercost, Bluel, Cerner, Continental, Crouton, Dewulf, Dexion, Electroprecizia, Electrostatic, Elmas, Emtech, Eren, EuroModul, JF Furnir, Kaufland, Kronwell, Loire Etude, Losan, Miele, Olin Foods, Planmetco, Premium Aerotec, Ramada, Raptronic, Rege, Sergiana, Stabilus, TDM, Terwa, sau Vel Pitar.
În cadrul târgului, vor fi oferite chiar și oportunități de carieră în Europa, unde salariile pornesc de la 1.250 de euro. Astfel, companiile europene recrutează sudori, operatori CNC și montatori-asamblori, aceste posturi fiind, de asemenea, disponibile și în cadrul companiilor brașovene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DRÄXLMAIER, investiții de peste 150 de milioane de euro până în 2018

Articolul următor

Cea mai spectaculoasă ediție Bookfest Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share