Cluj Infrastructura

CJ Cluj: Noi zboruri operate de pe Aeroportul clujean

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj a inaugurat duminică, 26 martie 2017, două noi rute externe către destinații extrem de interesante și solicitate de public. Astfel, compania aeriană Blue Air a inaugurat cursa operată către Londra Luton, cu patru frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică iar Wizz Air a lansat cursa către Malta, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.
În același timp, lista zborurilor operate de pe aeroportul clujean se extinde o dată cu introducerea de către compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 27 martie a.c, a unei noi curse aeriene către Stockholm, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Totodată, acestor destinații nou-introduse li se va adăuga, începând cu data de 28 martie a.c., o altă rută, spre Larnaca, cu trei frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.
„Cu certitudine, lansarea acestor patru noi curse externe, în interval de doar trei zile, va contribui esențial la atingerea, în acest an, a pragului de 3 milioane de pasageri operați de pe Aeroportul „Avram Iancu”. Desigur, interesul companiilor aeriene de a-și consolida prezența și de a extinde lista curselor operate de la Cluj se explică și prin infrastructura pe care am reușit să o creăm la Cluj ca urmare a unui amplu program de investiții derulat pentru modernizarea și extinderea Porții Aeriene a Transilvaniei, program care va continua” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Related posts

La Cluj se va construi un centru integrat de transplant, unic în România, din fonduri europene

redactia

Șapte primării din Cluj, acord de asociere pentru trenul metropolitan. Dezvoltare imobiliară fără precedent în jurul municipiului Cluj Napoca

redactia

Lanțul de supermarketuri Supeco se extinde la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment