Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agrosel din Câmpia Turzii, investiții de 1,5 mil. euro

Producătorul de seminţe Agrosel, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, controlat de antreprenorii Levente şi Alexandru Széll, a bugetat pentru acest an inves¬tiţii de 1,5 mil. euro, din capital propriu, pentru cons¬truirea unui nou depozit, pentru dublarea suprafeţei de solarii la 5.600 mp, dar şi pentru a deschide un nou laborator de cercetare-dezvoltare.
„Agrosel face investiţii de peste 1,5 milioane de euro într-un nou depozit cu o suprafaţă de 4.800 de metri pătraţi, cu finalizare în luna iunie 2017, şi în activitatea de cercetare. Prin această investiţie se dublează suprafeţele de solarii, asigurându-se un sistem nou de încălzire, un sistem de irigare şi fertilizare automată şi un laborator nou”, arată datele companiei, potrivit zf.ro.
Agrosel produce seminţe de legume profe¬sionale pentru marii legumicultori, iar pe segmentul de home-gardening este prezent pe piaţă şi cu seminţe sau bulbi de flori, pe lângă seminţele de legume.
În 2016, segmentul de seminţe profesionale a avut o creştere de 47% faţă de anul precedent, cele mai vândute seminţe fiind cele de ardei şi cele de varză, potrivit reprezentanţilor com¬paniei. „Direcţia noastră strategică pe termen lung nu se abate de la com¬petenţa de bază a companiei: cercetare-ameliorare şi creşterea accelerată în segmentul de seminţe profesionale. (…) Vizăm şi creşterea exporturilor”, a spus Széll Levente, directorul general al Agrosel, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania

Articolul următor

Autostrada Turda – Aiud va fi funcţională în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Semințe cu suflet dăruite la Zalău

O inițiativă de solidarizare a celor pasionați de grădinărit, intitulată  Semințe cu suflet se apropie de zece ani…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share