Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA Romania, raport de responsabilitate socială

NTT DATA Romania, una dintre cele mai mari companii din IT-ul clujean, a lansat un raport de responsabilitate socială pe anul precedent. Acesta include politicile de abordare pentru anul 2017 şi toate activităţile în care organizaţia s-a implicat în anul calendaristic 2016.
Compania s-a implicat în proiecte și evenimente culturale, dar și în sfera Educaţiei, Sănătăţii, Mediului, Sportului, a Cercetării şi Inovării. NTT DATA Romania va sprijini proiecte și în perioada următoare, susțin reprezentanți companiei. Printre acestea: Campionatul European de Gimnastică, dar şi evenimente precum Zilele Clujului, Innovation 2.0, sau Electric Castle, în calitate de Partener Oficial.
“Mă bucur să putem sprijini în continuare comunitatea în care trăim. Această abordare, de deschidere către societate, reprezintă pentru noi, dincolo de o dorinţă transparentă de implicare, şi un mod de a ne manifesta recunoștința faţă de comunitatea din care facem parte, cea care de-a lungul celor 17 ani de experienţă ne-a oferit încrederea faţă de întreaga noastră sferă de activitate”, declară Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.
NTT DATA România a fost nominalizată la “Gala Romanian CSR Awards”, care va avea loc la Bucureşti în data de 5 aprilie 2017.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UTCN, un nou cămin studențesc, investiție de 30 de milioane de lei

Articolul următor

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share