București Real Estate

Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN în Dubai

Compania ClassIN, fondată de antreprenoarele Camelia Șucu și Genoveva Hossu, s-a extins în Emiratele Arabe Unite prin deschiderea unei reprezentanțe în Dubai, în parteneriat cu Irina Matei. Astfel, în momentul de față, ClassIN numără șase puncte de lucru naționale și internaționale.

Dubai Racing World Cup, eveniment care a avut loc sâmbătă, 25 martie, a fost momentul ales de Camelia Șucu, Genoveva Hossu și Irina Matei pentru a marca deschiderea unui nou sediu dedicat industriei de design interior în Dubai. Cu această ocazie, cele trei antreprenoare au sărbătorit și semnarea primului contract pentru un apart-hotel, care va fi gata până în vara anului 2017.

,,De multă vreme discutăm despre extinderea ClassIN la nivel internațional, luând în calcul și orașe din Europa, precum Anvers, însă până la urmă am decis să pariem pe Dubai, deoarece piața designului și arhitecturii din emiratul arab este efervescentă și am găsit o cerere mare pentru servicii integrate în acest domeniu”, a declarat Camelia Șucu, Strategic Partner ClassIN. ,,Echipa noastră de profesioniști are o vastă experiență internațională și colaborează cu experți locali pentru livrarea proiectelor”, a adăugat Camelia Șucu.

ClassIN este un spațiu dedicat industriei de design interior din România și nu numai, care oferă servicii unice pe piața de design: soluții la cheie și concepte integrate în cazul amenajărilor interioare, fiind un business full-service care acoperă servicii precum etapa de consultanță, de proiectare și implementare, incluzând decorarea și alegerea accesoriilor finale.

Deschiderea noului sediu ClassIN în Dubai este dublată și de lansarea unui website oficial, classin.ae, care include un magazin online integrat și acoperă o gamă largă de produse, selectate de la cei peste 600 de furnizori aflați în portofoliul companiei. Noutatea adusă prin secțiunea dedicată cumpărăturilor online oferă clienţilor posibilitatea de a achiziționa la prețuri speciale produse din liniile cele mai recente ale celor peste 600 de branduri românești și internaționale. Această lansare a unui website cu magazin online integrat va fi urmată de una identică, în România, special concepută pentru piața românească, în cursul anului curent.
Gama de servicii ClassIN este mai amplă și include elaborare de master planuri și alte servicii integrate. Rezultatul este un concept de pionierat complex și îndrăzneț, unic pe piața de arhitectură și design, oferind soluții complete, creative, la cele mai înalte standarde.

,,Ne bucurăm să o avem parteneră pe Irina Matei, o profesionistă care împărtășește valorile ClassIN. Lucrările pentru un apart-hotel, primul proiect ClassIN Dubai câștigat în urma unui concurs de idei care a reunit companii internaționale din industrie, au demarat. Propunerea noastră a convins prin orientarea către design thinking, dar, totodată, oferind propunerii un raport corect calitate-preț”, a declarat Genoveva Hossu, Managing Partner ClassIN.

Compania urmărește în momentul de față semnarea a încă două contracte importante, prin care își va asigură stabilitate și vizibilitate pe piața internațională a proiectelor de arhitectură și design. ClassIN oferă, de asemenea, servicii post-vânzare, amenajările fiind însoțite de garanția și mentenanța aferente fiecărui produs.

Related posts

Extinderea Prezidiului și a Listei de arbitri din cadrul Curţii de Arbitraj de pe lângă AHK România

Ionut Oprea

Mihai Păduroiu numit CEO, Office Division, One United Properties

Ionut Oprea

Modalități de gestionare a clădirilor de birouri în anul 2021

redactia

DPD România a lansat un serviciu de curierat regional, cu livrări în Bulgaria, Ungaria şi Grecia

Stefana Muresan

Natalia Berezovskaia – curs intensiv de design interior

Ionut Oprea

Noul sediu EBS – NTT Data

VPK Packaging Salonta, 10 years anniversary: “Operational excellence, great to work with and great to work for”

Ligia Voro

tIMOn: Imoteca vinde, zilnic, doua apartamente in Gran Via Park

Stefana Muresan

MIPIM 2017: challenging trends. Romania's progress: "secret"

Ionut Oprea

Cities of Tomorrow #6: reconversie & revitalizare, structura mese rotunde

Ionut Oprea

NRCC Night of the SMEs – join the most interactive event for SMEs!

Ionut Oprea

Bolt are undă verde de la Ministerul Transporturilor să opereze la Cluj

Nora Dumitrescu

The total office stock in 15 CEE countries will exceed 30 million m² by 2021

Ionut Oprea

Primul Hackathon Colliers aduce inteligența artificială în piața imobiliară locală

Papuc Irina

Șapte start-up-uri tech primesc o finanțare inițială de 350.000 de euro

Ligia Voro

Cosmin PĂTROIU – CEO TeraSteel, participă la conferința PRIA Fire Safety for Buildings la București

Ligia Voro

Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution SRL: “Cred că României îi lipsesc profesioniștii care să înțeleagă că aportul zonei private în sănătate este extrem de benefic”

Ligia Voro

Bucharest – skyline transformation 2025 | Crosspoint: transactions for projects that redefine the skyline

Ionut Oprea

Redeschiderea centrelor comerciale de mari dimensiuni: În prima săptămână, orașele regionale câștigă teren în fața Bucureștiului

Papuc Irina

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la PRIA Competition Conference, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 21 februarie 2019

redactia

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Fratelli Group, four new locations in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Steve Wozniak to give keynote speech at MIPIM 2020

Ionut Oprea

Analiza DTZ: retail in Bucuresti

Ionut Oprea

Leave a Comment