București Real Estate

Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN în Dubai

Compania ClassIN, fondată de antreprenoarele Camelia Șucu și Genoveva Hossu, s-a extins în Emiratele Arabe Unite prin deschiderea unei reprezentanțe în Dubai, în parteneriat cu Irina Matei. Astfel, în momentul de față, ClassIN numără șase puncte de lucru naționale și internaționale.

Dubai Racing World Cup, eveniment care a avut loc sâmbătă, 25 martie, a fost momentul ales de Camelia Șucu, Genoveva Hossu și Irina Matei pentru a marca deschiderea unui nou sediu dedicat industriei de design interior în Dubai. Cu această ocazie, cele trei antreprenoare au sărbătorit și semnarea primului contract pentru un apart-hotel, care va fi gata până în vara anului 2017.

,,De multă vreme discutăm despre extinderea ClassIN la nivel internațional, luând în calcul și orașe din Europa, precum Anvers, însă până la urmă am decis să pariem pe Dubai, deoarece piața designului și arhitecturii din emiratul arab este efervescentă și am găsit o cerere mare pentru servicii integrate în acest domeniu”, a declarat Camelia Șucu, Strategic Partner ClassIN. ,,Echipa noastră de profesioniști are o vastă experiență internațională și colaborează cu experți locali pentru livrarea proiectelor”, a adăugat Camelia Șucu.

ClassIN este un spațiu dedicat industriei de design interior din România și nu numai, care oferă servicii unice pe piața de design: soluții la cheie și concepte integrate în cazul amenajărilor interioare, fiind un business full-service care acoperă servicii precum etapa de consultanță, de proiectare și implementare, incluzând decorarea și alegerea accesoriilor finale.

Deschiderea noului sediu ClassIN în Dubai este dublată și de lansarea unui website oficial, classin.ae, care include un magazin online integrat și acoperă o gamă largă de produse, selectate de la cei peste 600 de furnizori aflați în portofoliul companiei. Noutatea adusă prin secțiunea dedicată cumpărăturilor online oferă clienţilor posibilitatea de a achiziționa la prețuri speciale produse din liniile cele mai recente ale celor peste 600 de branduri românești și internaționale. Această lansare a unui website cu magazin online integrat va fi urmată de una identică, în România, special concepută pentru piața românească, în cursul anului curent.
Gama de servicii ClassIN este mai amplă și include elaborare de master planuri și alte servicii integrate. Rezultatul este un concept de pionierat complex și îndrăzneț, unic pe piața de arhitectură și design, oferind soluții complete, creative, la cele mai înalte standarde.

,,Ne bucurăm să o avem parteneră pe Irina Matei, o profesionistă care împărtășește valorile ClassIN. Lucrările pentru un apart-hotel, primul proiect ClassIN Dubai câștigat în urma unui concurs de idei care a reunit companii internaționale din industrie, au demarat. Propunerea noastră a convins prin orientarea către design thinking, dar, totodată, oferind propunerii un raport corect calitate-preț”, a declarat Genoveva Hossu, Managing Partner ClassIN.

Compania urmărește în momentul de față semnarea a încă două contracte importante, prin care își va asigură stabilitate și vizibilitate pe piața internațională a proiectelor de arhitectură și design. ClassIN oferă, de asemenea, servicii post-vânzare, amenajările fiind însoțite de garanția și mentenanța aferente fiecărui produs.

Related posts

Interbrands, parte a Orbico Group, va începe un amplu proces de automatizare în spațiul închiriat din P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Portland, bilant la 20 de ani

Ionut Oprea

Analiza DTZ Echinox, retail S1

Transilvania Business

Premieră: PepperEscu, primul robot care lucrează într-o companie imobiliară 

Ligia Voro

Speedwell incepe Record Park, proiect mixt de 42 mil. euro in Cluj – Napoca

redactia

New images of how Bucharest’s J8 Office Park will look when completed

Papuc Irina

Craciun Fericit & La multi ani!

Ionut Oprea

Lindab, acoperisuri colorate, la preturi prietenoase

Stefana Muresan

Gala ANIS 2020: Câștigătorii premiilor industriei IT   

Ligia Voro

WORK IN MOTION. A workforce mobility conference: mobilitatea angajaților, un element cheie în strategiile companiilor

Stefana Muresan

Muzică la birou: concerte din programul „Orașul cântă”, susținut de CBRE

Ionut Oprea

PCF Investment Banking a obținut o finanțare de 7,5 milioane de euro pentru noul proiect Liebrecht & wooD România – al doilea FASHION HOUSE

Papuc Irina

Încep lucrările de reparații pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui 

Ligia Voro

Grupul ROCKWOOL construiește o fabrică de vată minerală bazaltică în Ploiești West Park

Ionut Oprea

Globalworth, the largest corporate bond issue in the history of the Bucharest Stock Exchange

Ionut Oprea

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Ionut Oprea

ALISIA ENCO isi face intrarea in high life-ul modei la Monaco

Ionut Oprea

Kinstellar advises a joint venture between Resolution Property and Zeus Capital Management on the acquisition of Floreasca Park, one of the largest transactions closed in Romania in 2020

Papuc Irina

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Ligia Voro

Free download: The New Normal – Market Pulse Report, Romania

Papuc Irina

The largest leasing transaction ever recorded in the Bucharest office market: development of Groupe Renault Romania's new headquarters in Bucharest

Ionut Oprea

Guvernatorii Rotary Districtul 2241, amintiri și învățăminte

Ligia Voro

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

Nora Dumitrescu

Fraţii Buzoianu, bloc cu 8 etaje pe platforma industrială a fostei fabrici Feleacul din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment