Eveniment Slider

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania.

În această vară Cluj-Napoca este din nou centrul de întâlnire ai liderilor globali din industria IT. Motivul este Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, care va avea loc între 17-20 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.
 
 
Cu trei ediții deja la activ, Techsylvania este recunoscut prin prestigiul speakerilor invitați. Primele evenimente au găzduit pe scenă co-fondatori, manageri și oameni-cheie din companii precum Google, Ubuntu, Facebook, Twitter, PayPal, NASA, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar și investitori și fondatori de startup-uri.
 
Cea de-a patra ediție Techsylvania aduce în prim-plan nume precum: Ralph Simon, inventatorul tonului de apel pentru telefonul mobil și CEO al Mobilium, Alexis Bonte, Executive in Residence la Atomico, una dintre cele mai mari fonduri de investiții din Europa; Krating Poonpol, partener la 500 Startups, omul de business al anului in Thailanda sau Martin Wezowski, Chief Designer la centrul de inovare SAP. Lista continuă cu  inovatori și vizionari din sfera IT-ului și a afacerilor pe plan internațional.
 
Evenimentul va dura patru zile, dintre care primele două sunt dedicate unui maraton de programare (hackathon), unde specialiștii în IT se reunesc pentru a testa limitele unor tehnologii inteligente. Participanții vor avea ocazia de a folosi propriile gadget-uri pentru proiecte precum drone,VR, ceasuri inteligente și multe altele. Cel mai bun proiect va fi premiat cu produse high-tech.
 
În a treia zi a evenimentului, în paralel cu conferința va avea loc și Startup Avalanche, competiția internațională de startupuri organizată în parteneriat cu Risky Business. Companiile vor avea șansa să își prezinte proiectul în câteva minute, în fața investitorilor. Premiul pentru cel mai bun startup  va fi o excursie în Silicon Valley, unde câștigătorii vor avea întâlniri gata stabilite cu investitorii și antreprenorii potriviți pentru afacerea lor care să îi ajute să identifice oportunitățile de dezvoltare a companiei.
 
Mai multe informații despre invitați, gadget-urile disponibile la eveniment, competiția Startup Avalanche, dar și detalii despre biletele la preț special pentru eveniment pot fi găsite aici: http://www.techsylvania.co.
 
Techsylvania este sprijinit de către companiile care își doresc să dezvolte comunitatea pasionată de tehnologie a regiunii Europei de Est și care contribuie activ la creșterea comunității de IT pe plan local dar și internațional.
 
Principalul partener al evenimentului din acest an este Banca Transilvania, banca antreprenorilor români, implicată activ în susținerea startup-urilor locale.
 
Lista susținătorilor inovației și tehnologiei prezente în cadrul Techsylvania continuă cu: Telenav, Accenture, Yopeso, Halcyon Mobile, Macadamian, Contintental, Crossover, Betfair Romania Development (parte din Paddy Power Betfair Group), SDL, Bitdefender,  EIT Digital, Microsoft, Laurentiu, Laurentiu si Asociatii, și Transferwise.
 

Despre Techsylvania

Techsylvania este un eveniment destinat tuturor pasionaților din lumea IT, tehnologiei și a business-ului, creat în urmă cu patru ani de către Oana Petruș și Vlad Ciurca. Scopul acestui demers este de a deveni un liant între comunitățile locale și cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și de a crea circumstanțele potrivite de networking cu cei mai influenți oameni din industria IT.  Numărul participanților la eveniment se dublează anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 1,300 de pasionați, dovedind astfel că este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din România și din Europa de Est.
 
 
Pentru mai multe informaţii despre Techsylvania:
 
Oana Petruș
Producător Executiv
E-mail: media@techsylvania.co
Telefon: +40753 012 201
 
Website: http://techsylvania.co
Facebook: techsylvania si #techsylvania
Twitter: @techsylvania si #techsylvania
 
 

Related posts

Dorin Popa: „Vinul este aliment cu memorie și drept de autor”

Traian Dan

Clujul devine pentru două zile HUB-ul HR-ilor din Transilvania

Stefana Muresan

HR Summit: Top 3 motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o companie

Stefana Muresan

Azi se împlinesc 101 ani de la instaurarea administrației românești la Oradea

Traian Dan

Finanțarea Grupului TeraPlast din partea BERD ajunge la 16 milioane de euro

Stefana Muresan

CEO CONFERENCE – SHAPING THE FUTURE: SLOWBALIZATION – HOW TO REDESIGN THE ORGANIZATION OF THE FUTURE

Stefana Muresan

Românii vor intra în Ungaria pe două autostrăzi în acest an, pe la Nădlac și Borș

Traian Dan

Peste 35 de milioane de lei pentru coridorul de mobilitate urbană din Oradea

Traian Dan

Peste 55 de milioane de lei pentru reabilitarea termoficării din Oradea

Traian Dan

Promisiuni de finanțare pentru Sala Polivalentă din Oradea și pentru stadion

Traian Dan

X Party & Networking lansează serviciul de Networking Dedicat

A. I.

Regatul Belgiei deschide un Consultat Onorific la Timișoara

Ionut Oprea

OKOSH –  un nou concept de Smart Home se lansează pe piața din România

redactia

Arhitectura, factor cheie in evolutia oraselor

Transilvania Business

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

It’s the most wonderful wine of the year atunci când All I want for Christmas is you FOOD

redactia

Lidl organizează o nouă campanie de colectare de alimente în 80 de magazine

Traian Dan

La Oradea se va construi cel mai modern spital de boli infecțioase din România

Traian Dan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 14: CLINI- LAB, business construit pe încredere și stabilitate  

Ligia Voro

15.000 de case de marcat din Bihor așteaptă să fie conectate la ANAF

Traian Dan

Universități renumite din Suedia și Irlanda caută studenți în România

Traian Dan

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Iulian Trandafir, președintele ADRFR: Asigurarea accesului pacienților la medicamente este misiunea echipelor de distribuție și din farmacii

Nicolae Pop

Municipiul Salonta va fi supravegheat cu 30 de noi camere video

Traian Dan

Leave a Comment