Brașov Eveniment

Business (r)Evolution ajunge la Brașov

Proiectul național Business (r)Evolution ajunge la Brașov în 11 aprilie 2017

Doingbusiness.ro organizează pentru al șaptelea an consecutiv seria de conferințe dedicată soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, proiectul este intitulat Business (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe care a debutat la Iași, în 21 martie 2017, ajunge la Brașov în 11 aprilie 2017 și va continua la Craiova (26 aprilie), București (10 mai), Arad (14 iunie). În toamnă proiectul național continuă cu evenimentele de la Târgu Mureș, Piatra-Neamț și Oradea.

,,Revenim la Brașov în 2017 după ce anul trecut am consemnat aici un record de audiență și interes din partea antreprenorilor locali. Peste 200 de oameni de afaceri și reprezentanți ai companiilor cheie din regiune au considerat că merită să investească timpul necesar pentru a fi alături de noi și vrem să confirmăm și să majorăm plus-valoarea acestei investiții de timp și în 2017. Este un an în care presiunile fantastice existente în economie în privința prețului forței de muncă și al banilor se suprapun realității externe pe care o vedem încă din 2016, atunci când <foarte improbabilul> a devenit realitate. Antreprenorii care vor fi alături de noi și în acest an, categoric, vor fi mai pregătiți pentru ceea ce va urma întrucât oferim și soluții pentru evoluția dar mai ales o revoluție a modului în care se fac afaceri’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Oamenii de afaceri din Brașov și din județele învecinate sunt invitați să participe gratuit la evenimentul Business (r)Evolution, care se va desfășura marți, 11 aprilie 2017, începând cu ora 9.00, la Hotelul Kronwell din Brașov. Înscrierea se poate face pe www.doingbusiness.ro, iar participarea este gratuită în limita a doua persoane pentru fiecare companie înregistrată (participarea a mai mult de două persoane/companie presupune taxă de înscriere).

Conferința de la Brașov va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta audienței și propriile scenarii și argumente în privința a ceea ce va urma în anul economic 2017.

Prima sesiune a conferinței este dedicată consultanței și soluțiilor pentru managamentul performant, iar printre speakeri se numara Răzvan Ionescu, Director Marketing Segment Business Telekom – care va prezenta publicului solutiile digitale cele mai actuale si mai potrivite pentru optimizarea costurilor in companie, si Marius Vasilescu, Director adjunct Deloitte Romania – care va demonstra de ce planul de afaceri este cartea de vizită a companiei.

Cea de-a doua sesiune – Impactul digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerilor – aduce participanților soluții software pentru management eficient, productivitate și analiză a modulului în care se iau deciziile, resurse on-line pentru dezvoltare, marketing, vânzări și extinderea pe noi piețe. Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative&Bright – va face o analiza a componentelor unui sistem functional in cadrul organizatiei, iar Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions – va vorbi despre tendintele si instrumentele anului 2017 in Marketingul digital. Dumitru Ion, CEO Kompass Romania, va face o demonstratie despre cum poti vinde eficient, adresandu-te exact clientului care pe care il targetezi.

Conferința se încheie prin prezentarea interactiva a unui set de instrumente de dezvoltare personală (de la branding-ul personal la tehnici de programare neuro-lingvistică, prezentare executivă, comunicare non-verbală), sustinut de Elena Badea, Managing Partner Valoria Business Solutions.

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Related posts

Conferința “RO-Product”

Stefana Muresan

Cinci investitori, interesați să construiască în parteneriat public – privat autostrada de 1,36 miliarde euro spre Brașov

redactia

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Zeci de specialisti, la UVT, pentru a dezbate tematici privind producția agroalimentară, nutriția și securitatea alimentară

Stefana Muresan

Fostul Palat al Telefoanelor din Brașov se va transforma în hotel

Stefana Muresan

Forest Romania 2019, la bilanț

Ligia Voro

Producătorul de mobilă Conalcri Prod din Măieruş, judeţul Braşov, afaceri de 6 mil. euro. Printre clienți, retailerii Naturlich și Leroy Merlin

Stefana Muresan

Platforma Europeană de consiliere în materie de investiţii

Transilvania Business

Nicoleta NUȚU, Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 15 mai, la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

USAMVB Timișoara organizează Școala de soiuri 2017

Stefana Muresan

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Ligia Voro

Invitați de marcă la Balul Rotary Zalău 201: Sava Negrean Brudașcu, Alin Panc, Anatholis, Feeling Dance, DJ Tică

redactia

Biciclete și trotinete electrice marca Pegas, lansate la Electric Castel

Stefana Muresan

Transformarea digitală: direcția principală spre o societate mai inteligentă la Sibiu Innovation Days 2020

Nicolae Pop

Cum va arăta sectorul Supply Chain & Logistics în viitor?

Ligia Voro

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017” – Montenegro, Podgorica

Ligia Voro

Alternative Investment Forum 2020 – Warsaw, Poland

Ionut Oprea

The Woman 2016

Transilvania Business

NRCC Orange Night la a 6-a ediție

A. I.

Prima ediție a conferinței Salonul de Afaceri, la Târgu Mureș

Ligia Voro

The Woman – Leadership si antreprenoriat

iCEE.fest: UPGRADE 100 – start în mai puțin de 24 de ore

Ligia Voro

Împrumuturi de până la 200 mil. lei pentru investiții în județul Brașov

Stefana Muresan

Leave a Comment