Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland, un nou magazin la Brașov și 100 de locuri create

Retailerul german Kaufland va deschide un nou magazin la Braşov, pe o suprafaţă de aproape 2.800 metri pătraţi, ajungând astfel la un număr de 114 unităţi în România. Inaugurarea magazinului este planificată pe sâmbătă, 8 aprilie 2017.
”Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Braşov şi susţine dezvoltarea comunităţii locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.
În incinta magazinului vor exista şi spaţii comerciale: farmacie, plafar, pet shop, magazin Sergiana, punct de schimb valutar, fast food, chioşc de difuzare a presei şi atelier chei, potrivit reprezentanţilor Kaufland. Noul hipermarket Kaufland va avea 206 de locuri de parcare pentru maşini şi rastele pentru biciclete.
Kaufland are peste 17.700 de angajaţi în România
Retailerul alimentar Kaufland, care a raportat oficial un nu¬măr de peste 17.700 de angajaţi la finalul anului trecut, a rămas şi în 2016 cel mai mare angajator din economie, potrivit datelor înregistrate în Revisal, softul Inspecţiei Muncii prin care se ţine evidenţa salariaţilor. Kaufland ocupă prima poziţie încă din 2014, an în care a devansat producătorul de petrol şi gaze OMV Petrom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEMACON, locul 1 la categoria „Sănătate” la Romanian CSR Awards 2017

Articolul următor

Aramis Invest (Baia Mare), Taparo (Târgu Lăpuș) și Ecolor (Jucu), pe primele poziții în topul exportatorilor de mobilă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share