Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eberspaecher caută 140 de oameni pentru fabrica de la Oradea

Producătorul de componente auto Eberspaecher Exhaust Technology România caută 140 de oameni pentru fabrica deschisă anul trecut la Oradea, scrie zf.ro.
Germanii caută oameni pentru toate domeniile de activitate, de la ingineri calitate producţie, ingineri sistem calitate, inginer producţie la HR sau stivuitorişti. Până în prezent, pentru fabrica de sisteme de exhaustare auto au fost recrutaţi deja peste 150 de oameni, intenţia companiei fiind de a ajunge la 300 de angajaţi până la finalul acestui an.
„Ne bazăm în acest an pe proiectele noi, în plină dezvoltare, şi pe transferurile strategice de la alte fabrici din grup. Proiectele noi presupun dezvoltarea de convertoare catalitice pentru Renault, FIAT şi Jaguar Land Rover“, a declarat pentru sursa citată Sorin Homescu, directorul fabricii Eberspaecher din Oradea.
Producătorul de sisteme de evacuare Eberspaecher Exhaust Technology România este subsidiara locală a grupului german Eberspächer, cu afaceri globale de aproximativ 4,4 mld. euro şi peste 8.600 de angajaţi.
Fabrica Eberspaecher are o suprafaţă totală de 26.500 mp, din care 15.500 mp este suprafaţa de producţie, fiind construită în mai puţin de opt luni pe un teren de circa 11 hectare din parcul industrial aflat în proprietatea pri¬măriei din Oradea.
Sursa foto: eberspaecher.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nemții de la HARTING, investiție de 5,5 milioane euro la Sibiu

Articolul următor

Qubiz (Oradea), printre cele mai dinamice companii din Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share