Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nemții de la HARTING, investiție de 5,5 milioane euro la Sibiu

Grupul german HARTING Technology, lider mondial în producția de conectori industriali, și-a dublat capacitatea de producție la fabrica din Sibiu, unde vrea să angajeze încă aproximativ 100 de oameni până în 2019.
HARTING a investit circa 5,5 milioane euro în extinderea și renovarea halelor de producție din Sibiu, a căror suprafață totală a ajuns la 12.000 metri pătrați, de la aproximativ 5.000 metri pătrați anterior, potrivit unui comunicat al grupului german.
“Extinderea producției la Sibiu și construcția noii clădiri reprezintă o mărturie a nivelurilor excepționale de creștere”, a spus șeful grupului german, Philip Harting, prezent la inaugurarea construcției.
HARTING România este cea mai mare fabrică a grupului din afara Germaniei. Compania are afaceri anuale de peste 35 milioane de euro și aproximativ 600 de angajați.
Potrivit comunicatului, numărul angajaților va crește cu circa 100 de persoane până în 2019. HARTING România și-a început activitatea în anul 2003, în sectorul de asamblare componente auto precum și producția de conectori industriali, inaugurând, în anul 2007, un nou sediu de producție în Parcul Industrial Vest din Sibiu.
Din 2009, grupul german este prezent în România și prin intermediul unei reprezentanțe comerciale care deservește clienți pe întreg teritoriul țării. În toamna anului trecut, grupul german și-a separat activitățile din industria auto, care au fost concentrate într-o nouă unitate de producție, HARTING RO Automotive, cu sediul în localitatea sibiană Agnita.
HARTING Technology Group a fost înființat în anul 1945 în Germania având în prezent peste 4.300 de angajați în 43 de țări din Europa, Asia și America. În anul fiscal 2015/2016, grupul a înregistrat vânzări de 586 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Software & Design Innovations (Cluj) şi Indeco Soft (Oradea), câte 50.000 euro, fonduri europene

Articolul următor

Eberspaecher caută 140 de oameni pentru fabrica de la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share