Lideri si afaceri

DIGI anunță intenția de listare pe Bursă

DIGI, cel mai important furnizor de servicii de telecomunicații din România și Ungaria, a anunțat intenția de a lansa o ofertă publică inițială de acțiuni ordinare din clasa B către public, în România, și anumiți investitori instituționali și profesionali.
DIGI intenționează să solicite admiterea Acțiunilor la tranzacționare pe Piața Reglementată la vedere operată de Bursa de Valori București în luna mai 2017.
„Ziua de astăzi marchează un moment istoric pentru DIGI Comunications N.V. și pentru economia românească, în general. În calitate de unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din România și Ungaria, intenția de listare la Bursa de Valori București este o oportunitate importantă pentru publicul românesc și va reprezenta o realizare de care vom fi foarte mândri. Investind în DIGI, investitorii obțin acces la un lider atractiv în industrie, cu o creștere structurală stabilă. Investitorii vor beneficia de expertiza echipei noastre de conducere și de o marcă cu o recunoaștere puternică pe piețele în care activăm și pe segmentele noastre de clienți. Consiliul de Administrație al Societății sprijină cu mândrie această etapă a dezvoltării noastre și așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu acționarii viitori, în calitatea de societate cotată la bursă,” a spus Serghei Bulgac, CEO al RCS & RDS S.A. și viitor CEO al DIGI.
Societatea intenționează să listeze cel puțin 25% din capitalul social subscris al Societății, presupunând că are loc exercitarea opțiunii de supra-alocare a 10% din acțiuni, imediat după Admitere.
Citigroup și Deutsche Bank acționează în calitate de Coordonatori Globali Comuni și împreună cu BT Capital Partners S.A., BRD – Groupe Société Générale S.A., Société Générale S.A., Raiffeisen Bank S.A. și Wood & Company Financial Services, a.s. în calitate de Deținători Comuni ai Registrului de Subscrieri
Se preconizează că admiterea la tranzacționare va avea loc în luna Mai 2017.
BVB salută intenția de listare
Bursa de Valori București (BVB) salută intenția de listare a Digi Communications N.V. pe o piață de capital care devine cea mai dinamică din Europa Centrală și de Est (ECE), au declarat reprezentanții operatorului pieței de capital într-un comunicat de presă.
‘Bursa de Valori București salută cu satisfacție intenția de listare a Digi Communications N.V. Este un pas uriaș în acest demers unic al pieței de capital românești care, după eforturile depuse de modernizare a pieței, devine astfel cea mai dinamică bursă din Europa Centrală și de Est. Apreciem recunoașterea pe care instituția fundamentală a pieței de capital locale o primește ca o piață care are capacitatea să absoarbă tranzacții mari și să atragă investitori locali, internaționali și globali’, menționează sursa citată.

Related posts

Cristian Covaciu (IPEC) – de la o baracă de tablă, la 1% din producția mondială de farfurii și 700 de angajați

Stefana Muresan

Cum comunică departamentele de sales și marketing la nivel organizațional în 2019 și care sunt schimbările care ne așteaptă

Stefana Muresan

Adaconi – Universul nuanțat al papetăriei

Ioan Sandor

Foto – exclusiv: Romania’s Real Estate Yearbook 2020 la Expo Real Munich 2019

Nicolae Pop

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

Holcim : Mobilitatea urbana trebuie realizata cu solutii durabile

A. I.

FOTO: Golf, soare și tentația hole-in-one la Transilvania Business Challenger

Ligia Voro

Continental se extinde si investeste inca 12 mil. euro

Electroglobal va realiza instalațiile electrice pentru noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Dräxlmaier crește capacitatea de producție

Stefana Muresan

Dr. Laura Bota: „M-am visat doctoriţă de când mă jucam cu păpuşile!”

Transilvania Business

Hotel și vilă din Brașov, scoase la vânzare cu peste 3 milioane de euro

Ion Surdu

MARVICON expediții și transporturi: constant, pe drumul cel bun!

Ioan Sandor

BVB, petiție pentru o zi națională a investițiilor

Stefana Muresan

Direct One a finalizat preluarea retelei Netcity

Stefana Muresan

Ralf Trautwein a lăsat Germania pentru agricultură ecologică în România

Stefana Muresan

Hygia Consult, de 10 ani construim împreună viitorul

Stefana Muresan

Emerging Europe Recognises its Champions at London Awards Ceremony

Ionut Oprea

Bistrița: Eurocompozite, muncitori din Sri Lanka

Stefana Muresan

Digi Mobil, cei mai mulți clienţi noi

Stefana Muresan

Horia Buhan vă propune Șuiorul pentru vara/toamna aceasta: „Perfect Family Holiday este oferta ideală!”

Gruita Ienasoiu

Dr. Oana Taban, Fondator și Director General Dent Estet: “Strategia noastră este să menținem și în anii următori ritmul de creștere exponențială și consistentă față de competitori și față de evoluția pieței”

Stefana Muresan

CJ | Padel ajunge la Cluj – Primele terenuri din Transilvania

Asahi poate cumpăra Ursus, Timișoreana, Ciucaș

Stefana Muresan

Leave a Comment