Lideri si afaceri

Farmec deschide primul magazin Gerovital din Cluj

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea magazinelor de brand, prin deschiderea la Cluj a primului magazin Gerovital din Ardeal.
Noul spațiu reprezintă al doilea magazin de brand deschis în acest an, după inaugurarea magazinului Gerovital din Craiova, în luna martie.
Cu o suprafaţă de 40 metri pătraţi, magazinul Gerovital este amplasat în incinta noului centru comercial Platinia, la mezanin, pe Calea Mănăstur, nr. 2-6. Valoarea totală investită în proiectare, design şi amenajarea noului spaţiu este de 240 mii lei.
În cadrul magazinului, sunt disponibile toate produsele cosmetice din gamele Gerovital și Aslavital.
Gerovital este cel mai cunoscut brand al companiei, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.
Anul trecut, liniile de produse Gerovital şi Aslavital au înregistrat cele mai multe solicitări în magazinul online www.farmec.ro. Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution şi Fiolele cu Colagen din gama Aslavital Mineralactiv au fost cele mai căutate produse pe site-ul companiei, fiind incluse în peste 42% din totalul comenzilor online.
În momentul de faţă, Farmec deţine 5 magazine Gerovital în centre comerciale importante din ţară: 2 magazine la Bucureşti şi câte unul la Constanța, Craiova şi Cluj-Napoca. De asemenea, pe întreg teritoriul ţării sunt deschise 8 magazine de brand Farmec (Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Târgu- Mureș, Timișoara și Brașov).

Related posts

Concluziile ,,CEO Conference – Shaping the future’’

Ionut Oprea

Belgienii de la VGP, parc industrial și logistic în Sibiu

Stefana Muresan

Elefant.ro, în Târgu Mureş şi Hunedoara

Stefana Muresan

Leave a Comment