Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„NEW CITIES” Timișoara

Luni, 24 aprilie 2017, Hotel Timișoara va găzdui a doua ediție a conferinței dedicată viitorului în arhitectură și urbanism, NEW CITIES. Evenimentul este organizat de OAR Timiș și asociația culturală PRO Event. Slovenia are statut de țară invitată în eveniment și este reprezentată de excelența sa – Mihael ZUPANČIČ, Ambasador al Sloveniei în România și invitatul special arh. Dean LAH din cadrul biroului de arhitectură Enota.

Pentru activitatea sa în Enota, Arh. Dean LAH a primit numeroase premii de arhitectura, opera sa fiind prezentată în numeroase expoziții și publicate în publicații de interes profesional peste tot în lume.

În intenția sa de a promova importanța calității arhitecturale, Dean LAH a fost activ ca membru în juriu pentru mai multe concursuri de arhitectură, membru al Consiliului Executiv al Camerei de Arhitectură și Amenajarea Teritoriului din Slovenia, membru al Forumului European pentru politici arhitecturale, membru al consiliul executiv al Asociației Arhitecților din Ljubljana și alte câteva rețele și evenimente formale și informale cu privire la arhitectură.

Nume importante ale arhitecturii contemporane din România întregesc panelul speakerilor: Arh. Vlad GAIVORONSCHI, România – Chairman New Cities Timisoara, Președintele Ordinului Arhitecților din România Filiala Timis, România; Arh. Serban ȚIGĂNAȘ – Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania, fondator Dico & Tiganas, Romania; Arh. Serban STURDZA – Președintele Ordinului Arhitecților din România Filiala Bucuresti; Arh. Köllő MIKLOS, Larix Studio, Romania; Arh. Radu TEACĂ, Birou Radu Teacă, România; Arh. Mario KUIBUS, RE-ACT NOW, Romania.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea regională a programului Romanian Building Awards (RBA) 2017, în prezența partenerului RBA – Ing. Dan VĂTĂJELU – Președintele Asociației Române pentru Iluminat, Romania și a membrului în boardul RBA – Florin MINDIRIGIU – Președintele Asociației PRO Event.

Conferințele Internaționale „NEW CITIES” abordează o nouă viziune de dezvoltare a orașelor adaptate la provocările urbane contemporane și calitatea vieții în oraș. Conferințele dezvoltă filosofia unui „oraș uman”, promovând participarea și implicarea în viața orașului, a modului în care individul trebuie să fie adus înapoi în centrul discuției despre viitorul planificării urbane.

Evenimentele se adresează arhitecților, oamenilor de cultură, constructorilor, urbaniștilor, administrației locale.Participarea arhitecților membri OAR este gratuită, în baza înregistrării online pe pagina evenimentului: http://rba.share-architects.com/rba-timisoara-2017/

Conferința Internațională „NEW CITIES” Timișoara vine în susținerea și completarea proiectului Romanian Building Award 2017 (RBA) – Premiile Naționale pentru Spațiul Construit. Proiectul RBA, initiat si organizat de catre Ordinul Arhitecților din România, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii și Asociația Pro Event, își propune să identifice și să promoveze cele mai valoroase proiecte construite recent în România, proiecte care au potențialul de a deveni parte a patrimoniului național. Perioada de înscriere a proiectelor în RBA 2017 este 1 aprilie – 1 iulie; Consultă www.rba.share-architects.com

Conferințele NEW CITIES și Romanian Building Awards (RBA) completează seria conferințelor internaționale de arhitectură LAUD, INGLASS, RIFF și GIS – reunite sub platforma (unică in România) dedicată domeniului arhitecturii: SHARE – share-architects.com dezvoltată de asociația culturală PRO EVENT și agenția de comunicare ABplus events.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trenchless Romania, conferință & expoziție

Articolul următor

Prague Property Summit 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share