Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prinţul Charles, "Prinţ de Transilvania"

Prinţul Charles va deveni “Prinţ de Transilvania”. Moştenitorul Coroanei Britanice va accepta titlul onorific oferit de primarul de Alba Iulia. Cu aceeaşi ocazie, edilul Mircea Hava i-a trimis Alteţei Sale Regale şi invitaţia de a vizita oraşul.
Autorităţiile locale din Alba Iulia susţin faptul că i-au făcut Prinţului Charles invitaţia de a vizita oraşul, dar şi de a primi titlul onorific de “Prinţ de Transilvania” în urmă cu ceva timp,mai ales că Alteţa Sa are şi câteva proprietăţi în zonă. Ieri, a venit şi răspunsul din partea Priţului care a spus cu acceptă acest titlu onorific, susține digi24.ro.
Deocamdată nu se ştie când va merge în vizită prinţul la Alba Iulia, dar administraţia locală speră ca acest lucru să se întâmple anul acesta, atunci când vor avea loc evenimentele dedicate „Zilelor Oraşului Alba-Iulia”.
Şi presa din Marea Britanie a scris despre acest titlu oferit Prinţului de Wales, care ar fi aşteptat ani buni să fie rege, însă acum va primi titulatura de „Prinţ al Transilvaniei”.
Prinţul Charles deţine în zonă, două case vechi de 400 de ani şi potrivit presei engleze este „vrăjit” de mediul rural din Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profitul Daimler a crescut cu 87% în T1

Articolul următor

PRIA Energy Conference

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share