Auto

Preh a bugetat afaceri de 157 mil. euro

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, mizează în acest an pe afaceri totale de 157 mil. euro, mai mult cu 6% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.
Producătorul german a încheiat anul 2016 cu afaceri totale de 148 mil. euro.
„În 2016, capacitatea de producţie a crescut cu un milion de piese faţă de anul anterior, ajungându-se în prezent la o capacitate de 10 mi¬lioane de piese pe an. Piaţa auto promite a fi relativ stabilă în acest an, observându-se în prezent o creştere prudentă“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România.
La fabrica Preh din Ghim¬bav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes. În primul trimestru din acest an, compania a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde produce „componente electronice ino¬vatoare pentru sistemele de operare din inte¬riorul autovehiculelor“.

Related posts

Draxlmaier se extinde la Codlea

Stefana Muresan

IAA 2017: Continental organizează patru competiții pe tema tendințelor în mobilitate

Stefana Muresan

Antreprenorul băimărean Mircea Cirţ a deschis la Cluj un nou centru autorizat Mercedes-Benz

redactia

Leave a Comment