Eveniment

PRIA Urban Innovation, cel mai important eveniment dedicat inovației urbane

PRIAevents organizează conferința PRIA Urban Innovation — platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.
Conferința PRIA Urban Innovation va avea loc în Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare și care acordă o importanță deosebită proiectelor care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
Emil BOC — Primarul Municipiului Cluj-Napoca, a fost invitat să participe la PRIA Innovation conference pentru a dezbate despre dezvoltarea orașului și despre proiecte care îmbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban — mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.
Zonele urbane sunt în creștere și în schimbare în fiecare an, așa că trebuie să fim gata să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm. Prin urmare, dezbaterile din cadrul PRIA Innovation Conference vor reflecta adevăratul sens a ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom sublinia puncte care vor conduce la activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane în curs de dezvoltare, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană. Toate acestea duc la o viață mai sănătoasă și vor economisi timp și bani pentru companii, iar pentru cetățeni vor duce la un oraș mai organizat, mai simplu de locuit.
Lectori invitați sunt: Emil BOC — Primarul Municipiului Cluj-Napoca; Nicholas DE ROUMANIE; Pascal Van den NOORT — Expert în Mobilitate; Karoly Borbely — Director Strategie, Hidroelectrica; Reprezentant al companiei ENGIE; Alin TIȘE — Președinte al Consiliului Județean Cluj; Claudiu Salanță — Arhitect Șef al Județului Cluj; Daniel METZ—CEO, NTT Data Romania și Adrian Ciprian MIRON — Șef al Poliției Municipiului Cluj-Napoca, dar și consultanți și arhitecți, reprezentanți ai unor companii de reciclare, producători de mașini electrice și de biciclete.
De asemenea în cadrul conferinței vor fi reprezentanți din partea Engie, al companiilor producătoare de biciclete, precum și din partea companiilor producătoare de autovehicule electrice.
Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Comunitate Privată Parteneriatul public — soluții locale, parteneriate strategice, care să conducă la sisteme durabile și de dezvoltare economică, care este transferabil unui model național; Încurajarea și recunoașterea ciclismului ca mijloc eficient, sănătos, de transport ecologic, și promovarea utilizarii pe scară largă; Cum putem reduce costurile pentru municipalități și pentru companii?; Sunt mașinile electrice de viitor? Cum vom crea infrastructura pentru mașina electrică? Identificarea oportunităților de infrastructură ecologică pentru a mări spațiul verde într-o comunitate puternic urbanizată, îmbunătățirea calității aerului, reducerea efectului de căldură urbană și creșterea biodiversității mediului; Îmbratișarea inovațiilor tehnologice în mobilizare pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a crește profitul de afaceri locale și pentru a simplifica viața urbană; Cum se va structura consumul de energie electrică în viitor? Cum se va structura consumul de energie electrică în sectoare cum ar fi transportul, rezidențial, agricultură, industrie și ce alte servicii vor evolua?; Impactul tehnologiei în dezvoltarea rețelelor electrice către rețele inteligente, microgrids și consumatori activi (Prosumer); Care este situația energiei regenerabile în România? Ce investiții au fost făcute până acum?
Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a massmediei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-urban-innovation-conference/
PRIAevents are o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru fiecare sector business.

Related posts

NRCC Dutch evening in Cluj

Ionut Oprea

Ce vezi, ce testezi, ce inveti la Bucharest Technology Week 2017

Stefana Muresan

Tehnologia Made in RO prezentă la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj organizează a patra ediție a „Târgului de Meserii”

redactia

Exact Systems România organizează a 3-a ediție a Quality Academy

Stefana Muresan

VINO LA CEL MAI INTERACTIV EVENIMENT DEDICAT IMM-URILOR!

Stefana Muresan

40 nations explore the future of building and construction

Ionut Oprea

Clujul, premiul european pentru inovare

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Sistem de colectare a deșeurilor plutitoare, o premieră în România, în faza de receptie

Stefana Muresan

Summit-ul HR-ilor la Cluj-Napoca, eveniment de referință în industria resurselor umane

Stefana Muresan

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Stefana Muresan

Muzeul Vieții Transilvănene din Castelul Kálnoky își deschide porțile

Ligia Voro

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

#NOVEMBarh: 300 de arhitecți și invitați au pe 24 noiembrie un maraton de idei despre spațiile în care trăim

redactia

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Transilvania Business

FORO 2019: Guest Experience Design sau Arhitectura Ospitalității

Stefana Muresan

Arad Business (r)Evolution

Ionut Oprea

Expediție științifică în Caucaz sub egida Centenarului UBB și a Facultății de Geografie

Ligia Voro

Legendarul TIESTO, primul headliner UNTOLD 2016

Transilvania Business

Zeci de specialisti, la UVT, pentru a dezbate tematici privind producția agroalimentară, nutriția și securitatea alimentară

Stefana Muresan

Briza cu inspiratie business

BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la București

Stefana Muresan

Ce este și cum funcționează cabina foto? De ce sa alegi Best Events Transilvania!

A. I.

Leave a Comment