Eveniment

PRIA Urban Innovation, cel mai important eveniment dedicat inovației urbane

PRIAevents organizează conferința PRIA Urban Innovation — platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.
Conferința PRIA Urban Innovation va avea loc în Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare și care acordă o importanță deosebită proiectelor care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
Emil BOC — Primarul Municipiului Cluj-Napoca, a fost invitat să participe la PRIA Innovation conference pentru a dezbate despre dezvoltarea orașului și despre proiecte care îmbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban — mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.
Zonele urbane sunt în creștere și în schimbare în fiecare an, așa că trebuie să fim gata să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm. Prin urmare, dezbaterile din cadrul PRIA Innovation Conference vor reflecta adevăratul sens a ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom sublinia puncte care vor conduce la activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane în curs de dezvoltare, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană. Toate acestea duc la o viață mai sănătoasă și vor economisi timp și bani pentru companii, iar pentru cetățeni vor duce la un oraș mai organizat, mai simplu de locuit.
Lectori invitați sunt: Emil BOC — Primarul Municipiului Cluj-Napoca; Nicholas DE ROUMANIE; Pascal Van den NOORT — Expert în Mobilitate; Karoly Borbely — Director Strategie, Hidroelectrica; Reprezentant al companiei ENGIE; Alin TIȘE — Președinte al Consiliului Județean Cluj; Claudiu Salanță — Arhitect Șef al Județului Cluj; Daniel METZ—CEO, NTT Data Romania și Adrian Ciprian MIRON — Șef al Poliției Municipiului Cluj-Napoca, dar și consultanți și arhitecți, reprezentanți ai unor companii de reciclare, producători de mașini electrice și de biciclete.
De asemenea în cadrul conferinței vor fi reprezentanți din partea Engie, al companiilor producătoare de biciclete, precum și din partea companiilor producătoare de autovehicule electrice.
Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Comunitate Privată Parteneriatul public — soluții locale, parteneriate strategice, care să conducă la sisteme durabile și de dezvoltare economică, care este transferabil unui model național; Încurajarea și recunoașterea ciclismului ca mijloc eficient, sănătos, de transport ecologic, și promovarea utilizarii pe scară largă; Cum putem reduce costurile pentru municipalități și pentru companii?; Sunt mașinile electrice de viitor? Cum vom crea infrastructura pentru mașina electrică? Identificarea oportunităților de infrastructură ecologică pentru a mări spațiul verde într-o comunitate puternic urbanizată, îmbunătățirea calității aerului, reducerea efectului de căldură urbană și creșterea biodiversității mediului; Îmbratișarea inovațiilor tehnologice în mobilizare pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a crește profitul de afaceri locale și pentru a simplifica viața urbană; Cum se va structura consumul de energie electrică în viitor? Cum se va structura consumul de energie electrică în sectoare cum ar fi transportul, rezidențial, agricultură, industrie și ce alte servicii vor evolua?; Impactul tehnologiei în dezvoltarea rețelelor electrice către rețele inteligente, microgrids și consumatori activi (Prosumer); Care este situația energiei regenerabile în România? Ce investiții au fost făcute până acum?
Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a massmediei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-urban-innovation-conference/
PRIAevents are o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru fiecare sector business.

Related posts

Perspective internationale in arhitectura, la Cluj-Napoca

Transilvania Business

Timișoara Fashion Week

Ligia Voro

Invitați de marcă la Balul Rotary Zalău 201: Sava Negrean Brudașcu, Alin Panc, Anatholis, Feeling Dance, DJ Tică

redactia

Începe Festivalul Enescu la Cluj

Ligia Voro

Tinerii care schimbă lumea se întâlnesc online la Ziua Națională IMPACT între 1-5 iunie

Papuc Irina

Paris Real Estate Week: a programme fully focused on the future of cities

Ionut Oprea

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

B | Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Transilvania Business

REBELS AND RULERS – Cannes Lions-ul Europei de Est

Stefana Muresan

Arhitectura in 2016. Experientele culturale ale oraselor

Peste 20 de companii de IT se aliniază la START-ul Regattei IT

Ligia Voro

Peste 500 de femei in lumina reflectoarelor la The Woman

A Mayor, a Minister, and a New York proptech guru meet at MIPIM

Stefana Muresan

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Specialiștii EY România prezintă noutățile și provocările vamale din 2019-2020

Stefana Muresan

HR Summit Cluj-Napoca – influența HR-ului în business

Transilvania Business

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

Strategia de marketing – determinanta intr-un business online

Transilvania Business

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 – Ce vor investitorii români şi străini

Tirdea Ionut

40 Belgian students from Ghent University choose Brasov and Bucharest for an entrepreneurial bootcamp : a true first event

Stefana Muresan

Primii speakeri la ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

Universitatea Tehnică din Cluj anunţă o nouă ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – PRO INVENT

Stefana Muresan

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

AROBS planteaza duminică 5000 de puieti de arbori, în parteneriat cu CERT Transilvania

Stefana Muresan

Leave a Comment