Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Planurile Wizz Air pentru Cluj în 2017

Compania aeriană low-cost Wizz Air și-a anunțat în decembrie planurile de extindere la Cluj-Napoca în anul 2017. Cea de-a şasea aeronavă – care reprezintă o investiţie suplimentară de 98 de milioane euro realizată de WIZZ în România, mărind cu 36 de locuri de muncă directe echipa din Cluj-Napoca, formată din 163 de angajaţi – se va alătura flotei existente începând cu martie 2017. Wizz plusează cu deschiderea a patru noi rute permanente, către patru ţări – Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta și cu trei rute temporare către Baden-Baden şi Frankhurt Hahn (Germania) şi Budapesta (Ungaria), care vor fi operate de la Cluj, în timp ce lucrările pistei de la aeroportul din Tîrgu Mureş se află în desfăşurare. Mai mult, împreună cu noile rute lansate, compania aeriană mai anunță o creștere a frecvenței pe cele mai populare zboruri din Cluj-Napoca spre Basel, Barcelona, Nurenberg, Milano-Bergamo, Dortmund și Londra Luton.
Totodată, Wizz Air a anunțat că va sprijini cel mai important eveniment internaţional de alergare din Transilvania, Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, care va avea loc în data de 9 aprilie 2017.
“Anunţul de astăzi subliniază încă o dată angajamentul nostru faţă de România şi de Transilvania. Cea de-a şasea aeronavă – ce va sosi în martie 2017 – va determina şi mai multe oportunităţi de călătorie şi preţuri scăzute pentru clienții din Cluj-Napoca şi vizitatorii lor. Investiţia în baza din Cluj-Napoca cu alocarea unei noi aeronave, lansarea celor şase rute noi, dar şi mărirea frecvențelor pe rutele deja existente, vor ajuta şi mai mult industriile de turism şi hotelieră şi vor întări şi mai mult relaţiile de afaceri dintre ţări. De asemenea, suntem mândri că am devenit sponsorii principali ai celui mai mare eveniment de alergare din Transilvania şi suntem nerăbdători să întâmpinăm numeroși alergători locali, dar şi veniţi din străinătate la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca 2017, ce se va desfăşura anul viitor, în aprilie. Wizz crede într-un stil de viaţă sănătos şi activ, şi, ca să sărbătorim această veste, anunţăm o reducere de 20% pentru toate rutele spre şi dinspre România, precum şi Wizz Value Voucher cu reducere de 20 de euro pentru copiii participanţii la maraton. Rămânem dedicaţi pasagerilor din Cluj-Napoca şi vom continua să creăm noi oportunităţi pentru ei şi vizitatori”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.
„Aeroportul Internațional Cluj cunoaște o creștere semnificativă de pasageri, iar alocarea celei de-a 6-a aeronave a companiei aeriene Wizz Air și lansarea noilor destinații vor contribui la extinderea și dezvoltarea rețelei de rute existente, ajungându-se astfel în anul 2017, la aproape 3 milioane de pasageri”, a conchis directorul General al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEC Bank, o nouă facilitate de credit

Articolul următor

Yardi recrutează 150 de persoane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share