Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CEC Bank, o nouă facilitate de credit

“CEC Bank” extinde gama de produse şi servicii bancare dedicate clienţilor IMM şi companii mari prin lansarea unei noi facilităţi de credit – Plafonul pentru mobilizarea creanţelor de export, potrivit unui comunicat al băncii.
Produsul se acordă în euro şi dolari americani pentru finanţarea activităţii curente, pe termen mediu, prin punerea la dispoziţie a unui plafon de tip revolving clienţilor care realizează operaţiuni de export prin intermediul acreditivelor de export cu plata la termen.
Banca susţine că Plafonul pentru mobilizarea creanţelor de export se acordă în condiţii de cost avantajoase, pe o perioadă de maximum 18 luni, cu posibilitatea prelungirii facilităţii pe noi perioade de până la 12 luni.
Valoarea plafonului acordat este de maximum 125% din valoarea contractelor de export derulate în anul precedent sau aflate în portofoliu la momentul solicitării facilităţii de credit. Clienţii au posibilitatea vizualizării situaţiei financiare utilizând serviciile de Internet Banking.
“Prin lansarea Plafonului pentru mobilizarea creanţelor de export, CEC Bank continuă să vină în întâmpinarea nevoilor de finanţare ale clienţilor IMM şi mari companii cu soluţii avantajoase şi flexibile, care să susţină atât dezvoltarea afacerilor acestora, cât şi economia României, în ansamblu”, a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedintele director-general al “CEC Bank”.
Clienţii băncii beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a plafonului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vânzări în creștere cu 3% pentru Praktiker în 2016

Articolul următor

Planurile Wizz Air pentru Cluj în 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share