Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

După fuziunea cu Gecad Net, Bittnet Systems țintește Timișoara și Oradea

Bittnet Systems vrea să fuzioneze cu Gecad Net pentru a-și consolida poziția de zonă de multicloud, au anunțat, joi, reprezentanții Bittnet Systems, într-o conferință de presă.
‘Sinergia ne va permite să consolidăm poziția de prima companie multicloud care să poată să ofere pieței o soluție neutră strict ca un răspuns la o nevoie. Avem deja un proiect în derulare în comun unde încercăm să migrăm infrastructura și aplicațiile unei companii. Sunt complementarități, direcții, valori comune pe care le-am regăsit, o echipă bună’, a spus Mihai Logofătu, director general și cofondator al Bittnet Systems, citat de Agerpres.
La rândul său, Cristian Logofătu, director financiar și cofondator al companiei, a precizat că o parte din resursele financiare și de timp vor fi dedicate acestui proces.
Cristian Logofătu a mai arătat că Bittnet Systems vrea să deschidă birouri în Timișoara, Oradea, Iași și Craiova.
‘Căutăm parteneri, oameni de valoare, cu care să deschidem birouri. Țintim către Timișoara, Oradea, Iași, Craiova. Continuăm să tragem către a extinde parteneriatele în străinătate. Este esențial să creștem capacitatea tehnico-operațională de livrare. În cursul anului trecut am avut de mai multe ori situații overbooking, în sensul că într-un sediu cu 5 săli de curs am livrat 9 traininguri în 6 orașe cu 100 de cursanți. Acesta a fost recordul anului trecut. Este esențial să creștem această capacitate pentru a putea să ne bucurăm de noile produse pe care le-am lansat. Unul dintre proiectele importante pentru anul acesta este mutarea într-un nou sediu de 8+2 săli de training’, a adăugat directorul financiar, potrivit sursei citate.
De asemenea, Mihai Logofătu a vorbit despre exporturile pe care le face compania pe care o conduce.
‘Dincolo de expansiunea la nivel național este important să ieșim mai mult în afara granițelor țării. În 2016, 10% din cifra noastră de afaceri vine din servicii prestate în afara țării. Este o direcție care ne permite să reducem riscul expunerii doar pe piața națională, locală, iar în egală măsură ne permite să abordăm o piață mult mai mare cu clienți de multe ori mai educați, interesați să cumpere servicii de mai bună calitate. Încercăm cu toate armele pe care le avem la dispoziție să creștem acest procent de venituri din servicii furnizate la export. În zona produselor, am mărit portofoliile atât în zona de training, am adus tehnologii noi. Zona de cloud și cea de securitate sunt direcțiile unde vom avea cele mai multe investiții în perioada 2017-2020, să creștem competențele, echipele, nivelul de parteneriat cu acei vendori. Sunt două zone de tehnologie care oferă o valoare adăugată mare atât pentru noi, ca furnizori, cât și pentru clienții noștri’, a spus directorul general al companiei.
Bittnet Systems este prima companie IT din România listată la Bursa de Valori București (AeRO: BNET).
Anul trecut, compania și-a crescut capitalurile proprii cu 62%, de la 1,92 milioane lei, la 3,1 milioane lei și a emis, în trimestrul al treilea din 2016, un număr de 4,186 obligațiuni cu o valoare nominală de 1.000 lei, o maturitate de 3 ani (pana în iulie 2019) și un cupon de 9%, plătibil trimestrial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la Techsylvania

Articolul următor

Tronson din autostrada Tg. Mureș-Iași-Ungheni va fi scos la licitație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share