Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marius Ghenea si Dragos Popescu vin la Baia Mare cu BusinessDrive

Clubul de antreprenoriat Maramures Business Club vine din nou în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor și managerilor din regiunea Maramureș – Satu Mare cu un eveniment de business de tip “Business Game” care-i va ajuta pe participanți să-și dezvolte și să-și exerseze cunoștințele și abilitățile manageriale.
Pe 27 Aprilie 2017, Marius Ghenea revine la Baia Mare pentru un workshop demonstrativ al programului “BusinessDrive”, unde împreună cu Dragos Popescu va aborda din perspectiva managerial-financiară principalele “zone critice ale unei afaceri”: Marketing, Vânzari, Producție, Logistică, Resurse Umane.
Workshop-ul va cuprinde o parte teoretică dublată de o sesiune practica in care participanții, grupați în echipe, sunt implicați direct în procesul decizional și conducerea unei afaceri realist simulate cu ajutorul unei aplicații software dedicate, pe parcursul a 4 cicluri anuale de business.
Simularea de business reproduce fidel contextul real economic, incluzând elemente cunoscute sau predictibile precum piața, concurență, legislație, dar și elemente aleatoare (fluctuații de preț, evenimente politice sau sociale).
Timp de 4 ore participanții îi vor avea ca mentori pe:
• Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori în serie din România. Printre reusitele sale investiționale se numără Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum și multe startup-uri în care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”
• Dragos Popescu și-a construit cariera de consultant și trainer pornind de la o solidă experiență directă în business. A ocupat pozitii manageriale de vârf, în particular în industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola) cu performanțe recunoscute la nivel internațional (“The Cheetah” award “Pinnacle Performance Club” in recognition of Sales Achievements)
Business Drive se adresează cu precădere:
• Managerilor de diferite niveluri;
• Persoanelor cu înalt potențial din organizații, sau care urmează a fi promovate pe funcții manageriale;
• Antreprenorilor;
• Persoanelor interesate să-și dezvolte abilitățile manageriale.
“Ne bucurăm că am reușit să-i aducem în Maramureș pe Marius Ghenea și Dragoș Popescu, bine cunoscuți în țara pentru performanțele lor în business dar și pentru programul BusinessDrive de dezvoltare a competențelor manageriale. Marius Ghenea se reîntoarce pentru a doua oară la Baia Mare, la invitația Maramureș Business Club. În cadrul workshopului demonstrativ de la Baia Mare, participanții vor avea ocazia să-și dezvolte o gândire strategică, să lucreze în echipe pe o simulare de business, și să “guste” din ceea ce reprezintă programul de succes BusinessDrive” spune Ciprian Borșan – fondator Maramureș Business Club.
Evenimentul va avea loc la Millenium Business Center din Baia Mare, sala M1, cu începere de la ora 15:00, iar prețul unui bilet este de 150 lei și poate fi achizitionat printr-un click aici.
Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vizitați www.maramuresbusinessclub.ro.
Organizator: Maramures Business Club
Partener Organizare: Diagma
Partener Organizare: Harpoon Marketing
Partener Cazare: Pensiunea La Fontana
Partener Oficial de Transport: Autonom Rent-a-Car
Partener Logistic: Logitech Romania
Partener Tehnic: One IT
Maramureș Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din regiunea Maramureș – Satu Mare, fondat în 2013 de către Ciprian Borșan, un tânăr antreprenor și specialist în marketing. Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului și culturii antreprenoriale în Maramureș și în regiune. În cei 4 ani de activitate, Maramureș Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramureș, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat în Nordul Romaniei, și a creat o comunitate dinamica formată din aproximativ 40 de antreprenori și manageri preocupați de dezvoltarea personala și a afacerilor lor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tronson din autostrada Tg. Mureș-Iași-Ungheni va fi scos la licitație

Articolul următor

Olimpicii naționali, loc fără taxă asigurat la UVT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share