Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Enel, pe piaţa de furnizare de gaze naturale

Enel a anunţat vineri intrarea pe piaţa de furnizare de gaze naturale cu oferte destinate clienţilor rezidenţiali, care pot opta pentru un singur furnizor de electricitate şi gaze naturale. Clienţii pot alege un abonament pe 24 de luni şi un termen de plată de 30 de zile, precizează Enel.
„Enel îşi propune să devină furnizorul preferat de energie electrică şi gaze naturale al românilor din toată ţara”, a declarat Michele Grassi, Director General Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.
Oferta de gaz Enel este complementată de servicii cu valoare adăugată – „Enel Asistenţă Gaz” şi „Enel Asistenţă Gaz +”, care oferă clienţilor pachete de asistenţă pentru instalaţia de utilizare a gazelor naturale şi instalaţiile de alimentare cu gaz, printr-o reţea specializată de companii gestionată prin parteneriatul cu Europ Assistance.
„Enel Asistenţă Gaz” este un serviciu cu valoare adăugată care le asigură clienţilor rezidenţiali verificarea instalaţiei de utilizare a gazelor naturale şi două intervenţii anuale legate de evenimente la instalaţiile de alimentare cu gaz care necesită intervenţii de urgenţă. Clienţii vor beneficia de asistenţă din partea echipelor tehnice specializate şi autorizate să identifice avariile sau defecţiunile şi să efectueze reparaţiile necesare. În acelaşi timp, pachetul „Enel Asistenţă Gaz +” include ca serviciu adiţional şi verificarea la doi ani a centralelor termice pe gaz cu o capacitate de până la 35KW.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măsuri de finanţare prin PNDR 2014-2020

Articolul următor

Tranşă de 19 milioane de euro pentru IMM-uri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share