Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliile Județene din Sibiu, Vâlcea și Argeș, cooperare pentru Autostrada Sibiu – Pitești

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, s-a întâlnit marți, cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Constantin Manu, pentru a discuta despre Autostrada Sibiu – Pitești.
La întâlnirea găzduită la sediul Consiliului Județean Vâlcea, au mai luat parte arhitectul șef al județului, Corneliu Drăgan, și secretarul județului, Cristina Linde.
„Am purtat discuțíi punctuale, în special de ordin tehnic, pe unele prevederi legislative în vigoare și modul lor de aplicare în vederea realizării investiției de interes naţional: autostrada Sibiu-Pitești. Prezența secretarului de stat din Ministerul Transportului, Ovidiu Flori, precum și a reprezentanților Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi îmi dă certitudinea că ceea ce noi am analizat astăzi va avea ecou.
De asemenea, am abordat și alte proiecte comune, în special în domeniul dezvoltării turismului, serviciilor şi infrastructurii. Colaborarea cu judeţul Argeş a început mai demult. În spiritul discuţiilor pe care le-am purtat cu domnul preşedinte Dan Constantin Manu, am hotărât să ne alăturăm toate cele trei judeţe vecine şi să găsim soluţii împreună, astfel ca lucrurile să meargă nu bine, ci foarte bine. Am considerat că proiectele majore care pot fi făcute pentru comunităţile noastre au şanse mai mari să se realizeze dacă punem umărul cu toţii la realizarea lor”, a declarat Daniela Cîmpean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consumatorii se vor putea racorda mai repede și mai ieftin la rețeaua de distribuție a gazelor

Articolul următor

Cluj-Napoca va fi gazda celui mai important eveniment despre inovația urbană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share