Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

OMV Petrom SA are un nou membru în Directorat: Stefan Waldner

OMV Petrom S.A. (OMV Petrom) a anunțat aseară Bursa de Valori București privind numirea lui Stefan Waldner în funcția de membru al Directoratului OMV Petrom și Director Financiar, începând cu 1 iulie 2017, ca urmare a renunțării lui Andreas Matje la mandatul de membru al Directoratului. Andreas Matje se va reîntoarce la sediul central al OMV, la Viena.
 
Stefan Waldner a fost numit membru al Directoratului pentru perioada rămasă din mandatul lui Andreas Matje, respectiv până la data de 17 aprilie 2019.
“Andreas Matje și Stefan Waldner vor lucra împreună pentru a asigura o bună tranziție, sprijinind, totodată, echipa financiară a OMV Petrom în atingerea obiectivelor sale de afaceri”, se arată în comunicatul semnat de Mariana Gheorghe, președintele Directoratului OMV Petrom SA.
Stefan Waldner are 40 de ani, este austriac și a absolvit un master în științe sociale și economice la Universitatea de Științe Economice și Administrare a Afacerilor din Viena și în management internațional la Community of European Management Schools (CEMS).
Waldner a deținut funcția de Dezvoltare Corporativă și Fuziuni și Achiziții a Grupului OMV, iar din 2014 ocupă funcția de Director Financiar al OMV Petrol Ofisi AS din Turcia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Școala Doctorală a UMF Tîrgu Mureș, În topul celor mai bune școli doctorale din România

Articolul următor

SIBIU JAZZ FESTIVAL - EDIȚIA 47

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share