Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

OMV Petrom SA are un nou membru în Directorat: Stefan Waldner

OMV Petrom S.A. (OMV Petrom) a anunțat aseară Bursa de Valori București privind numirea lui Stefan Waldner în funcția de membru al Directoratului OMV Petrom și Director Financiar, începând cu 1 iulie 2017, ca urmare a renunțării lui Andreas Matje la mandatul de membru al Directoratului. Andreas Matje se va reîntoarce la sediul central al OMV, la Viena.
 
Stefan Waldner a fost numit membru al Directoratului pentru perioada rămasă din mandatul lui Andreas Matje, respectiv până la data de 17 aprilie 2019.
“Andreas Matje și Stefan Waldner vor lucra împreună pentru a asigura o bună tranziție, sprijinind, totodată, echipa financiară a OMV Petrom în atingerea obiectivelor sale de afaceri”, se arată în comunicatul semnat de Mariana Gheorghe, președintele Directoratului OMV Petrom SA.
Stefan Waldner are 40 de ani, este austriac și a absolvit un master în științe sociale și economice la Universitatea de Științe Economice și Administrare a Afacerilor din Viena și în management internațional la Community of European Management Schools (CEMS).
Waldner a deținut funcția de Dezvoltare Corporativă și Fuziuni și Achiziții a Grupului OMV, iar din 2014 ocupă funcția de Director Financiar al OMV Petrol Ofisi AS din Turcia.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Școala Doctorală a UMF Tîrgu Mureș, În topul celor mai bune școli doctorale din România

Articolul următor

SIBIU JAZZ FESTIVAL - EDIȚIA 47

Citește și:
Citeste mai mult

Parc de panouri solare la Salonta

Săptămâna trecută, Primăria Salonta a depus la Fondurile Norvegiene planul tehnic pentru construirea unui parc de panouri solare…
Citeste mai mult

Să ne rugăm, să nu vină iarna

România este dependentă și va rămâne dependentă de gazele de import.  Acest adevăr s-a mai încercat în trecut…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share