Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hödlmayr, cifră de afaceri de 36 milioane euro

Hödlmayr România, filiala locală a companiei austriece cu acelaşi nume specializată în logistică de transport auto, a realizat anul trecut o cifră de afaceri în creştere cu 10%.
Hödlmayr, compania ce se ocupă cu logistica de transport auto, a avut o cifră de afaceri de 36 milioane euro,anul trecut, ceea ce corespunde unei creşteri de 10% faţă de 2015, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Hödlmayr România are în prezent peste 200 de angajaţi şi dispune de circa 100 de transportoare de vehicule speciale şi de patru garnituri feroviare complete. Sediul din Bascov are o capacitate de depozitare pentru circa 3.400 de autovehicule.
În următorii doi ani, firma va achiziţiona 35 de noi transportoare de maşini, pornind de la principiul dezvoltării conceptului multi-modular şi formarea unui concept unitar logistic între România, spaţiul Benelux, Austria şi Turcia, conform sursei citate.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ursus, 7 milioane de euro investiții în fabrici anul trecut

Articolul următor

Univers T, staţie de încărcare a autovehiculelor electrice

Citește și:
Citeste mai mult

Autogara Marghita, dată în funcțiune

Începând de luni, 11 octombrie, Autogara Marghita a devenit operațională, iar transportul public județean va funcționa după graficul…
Total
0
Share