Infrastructura Timiș

Ryanair, 100.000 de călători pe ruta Timişoara – Bucureşti și bilete la doar 4,99€

Compania aeriană Ryanair a sărbătorit joi, 27 aprilie, transportarea a 100.000 de călători pe ruta Timişoara – Bucureşti, din momentul în care Ryanair şi-a deschis prima sa bază în România, la Timişoara, în septembrie 2016. Compania oferă 7 rute la tarif redus, incluzând destinaţiile ca Berlin, Bruxelles și Londra Stansted.
Adina Liliana Sârbu a fost clientul 100.000 al Ryanair, călătorind pe ruta Timişoara – Bucureşti.
Ryanair a sărbătorit transportarea a 100.000 de călători pe ruta Timişoara – Bucureşti prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarif promoţional, din Timişoara, la preţuri începând de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai. Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, duminică (30 aprilie).
Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarant, potrivit ziuadevest.ro: “Ryanair este încântată să celebreze transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta Timişoara – Bucureşti, de la primul zbor, în septembrie anul trecut. Clienţii români şi vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute din Timişoara şi trebuie să se aştepte în continuare la noi îmbunătăţiri, totul pentru că Ryanair continuă să crească puternic în Timişoara şi România, cu noi dezvoltări pentru experienţa de zbor a clienţilor prin programul “Always Getting Better”, care include mai multe rute și tarife chiar mai mici. Pentru a sărbători transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta noastră Timișoara – Bucureşti, scoatem la vânzare locuri, din Timişoara, de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Duminică (30 aprilie).”

Related posts

Factura Aquaserv poate fi plătită în rețeaua Payzone România

Ligia Voro

Iulius incepe constructia a 3 noi cladiri

Ionut Oprea

Zona Timişoarei va beneficia de trei importante proiecte de infrastructură rutieră, finanţate din bani europeni

Robert Bloancă

Leave a Comment