Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Robotul humanoid vine in premiera in Romania la Bucharest Technology Week

Cel mai cool festival de tehnologie anunta dream team-ul speaker-ilor care conduc cele cinci summituri
Bucharest Technology Week, evenimentul care le aduce romanilor cele mai importante noutati din domeniu, anunta lista speaker-ilor internationali si a topicurilor abordate in cele 4 zile de conferinte, gazduite de Hotel Athénée Palace Hilton.  De asemenea, expozitia indoor din Hotelul Hilton propune solutii de business targetate pe fiecare summit in parte.
Din 23 pana in 26 mai, sunt programate 5 summituri dedicate profesionistilor din mai multe industrii, grupate pe  domenii strans corelate cu tehnologia: Innovation, HR, Sales, Java si PHP.  Sfarsitul saptamanii, (26-28 mai), este rezervat expozitiei outdoor, din Piata George Enescu, de langa Ateneul Roman, unde sunt invitati toti fanii tehnologiei dornici sa testeze gadgeturi si solutii inovative.
GL
Capetele de afis sunt:

  • Gaël Langevin – designer, sculptor & creator francez. De peste 25 de ani lucreaza pentru cele mai mari branduri din lume. Din 2012, si-a inceput propriul proiect open source, InMoov – primul robot printat 3D de marimea unui om. Cu acest proiect va veni in premiera, in Romania, la Bucharest Technology Week.

Un video de prezentare al robotului humanoid, gasiti la acest link: http://bit.ly/1RNVAck

  • Reza Moussavian –  Senior Vice President al diviziei HR „Digital & Innovation” Deutsche Telekom AG – este cel mai important om al renumitei companii germane in zona de digitalizare si inovare in HR.
  • Spencer Waldron – regional european director la Prezi. Va vorbi profesionistilor din vanzari despre rolul decisiv al prezentarilor de business. Principiul sau: Prezentarile sunt mai mult decat niste simple slide-uri cu design atractiv.
  • Andrzej Grzesik – este un tanar expert caruia ii plac sistemele de calcul distribuit in toate formele. Lucreaza in cod inca de la varsta de 8 ani, se declara un mare fan al simplitatii si este mandru sa fie cu adevarat un JavaOne Rockstar speaker.
  • David McQueen –  om de afaceri, First Class speaker in Business Communication, este unul dintre liderii internationali in coaching.

Lista speakerilor continua cu alte nume mari pe www.techweek.ro
„Cele 5 summituri din cadrul Bucharest Technology Week sunt adevarate oportunitati oferite managerilor romani de a intalni profesionisti recunoscuti la nivel international si de a invata din experienta acestora. Totodata, accesul la cele mai recente tendinte si strategii internationale reprezinta o buna ocazie de a dezvolta business-ul local. Informatiile si experientele impartasite in timpul conferintelor dau participantilor impulsul necesar de a se plasa in avanpostul inovatiei”, a declarat Catalina Manea, project manager Bucharest Technology Week.
Printre principalele topicuri se numara:
Innovation: Open Source 3D Printed Robotics. Construirea unei culturi organizationale concentrata pe inovatie.
HR: Talent Management si Digitalizarea departamentului de HR/Resurse Umane
Sales: Cold Calling si (Arta) Prezentarilor Conversationale
PHP: PHP 7 si Optimizarea website-urilor la scara mare.
Java: Microservicii si Big Data.
Lista completa a temelor poate fi accesata pe www.techweek.ro
Raiffeisen Bank este partenerul principal Bucharest Technology Week 2017.
 Summiturile din Bucharest Technology Week sunt sustinute de:
IQOS  – Innovation Summit Day Partner
Experis –  HR Masters Summit Day Partner
Likeit Solution – Sales Leaders Summit Day Partner
Worldpay – Java Summit Day Partner
eMAG – PHP Summit Day Partner
Sponsorii evenimentului sunt Philips, IBM, Endava, AirMotion, Luxoft, Team Extension, METRO SYSTEMS, SoftOne, Acer si Digital Job.
Tassimo este Coffee Partner al Bucharest Technology Week 2017.
Partenerul digital al evenimentului este Bright Agency, iar partenerul creativ este Kubis Interactive.
Despre Bucharest Technology Week
Bucharest Technology Week, organizat de Universum Events, reuneste lideri si pasionati de tehnologie pentru o saptamana de evenimente in tot orasul, cu focus pe cele doua locatii: Hotelul Athénée Palace Hilton si Piata George Enescu. De la conferintele de business care stau la baza conceptului, pana la expozitii mari si intalniri restranse, evenimentul creeaza o platforma de networking si invatare pentru cei 15.000+ participanti.
Miscarea se alatura evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, São Paulo si Beijing printre altele, punand Capitala pe harta internationala a tehnologiei. Misiunea BTW e sa incurajeze inovatia si adoptia noilor tehnologii. Bucharest Technology Week sarbatoreste si sprijina mediul tehnologic romanesc, de la studenti, tineri profesionisti, antreprenori pana la directori executivi si alti factori de decizie din companii.
Despre Universum Events
Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events si-a construit reputatia de adevarat arhitect in industrie.
Compania are propriile marci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World si MyConnector si o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axata pe evenimente de amploare pentru clienti, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar si petreceri si zile ale companiei.
Compania detine cea mai mare licenta de team building din lume, oferind partenerilor sai concepte unice, devenite celebre in Europa si peste Ocean.
Incepand din acest an, Universum Events a adaugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competitie semi-atletica de pe planeta dedicata companiilor.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pentru pasionatii de masini - Expo&Burn, la Aeroportul International Iasi

Articolul următor

Trenchless Romania Awards 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share