Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pentru pasionatii de masini – Expo&Burn, la Aeroportul International Iasi

Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica organizeaza „Expo&Burn 2k17”. Evenimentul se va desfasura in zilele de 29 si 30 aprilie a.c., pe vechea pista de la Aeroportul Iasi, incepand cu ora 10:00.
„Suntem pasionati de mașini și din această pasiune s-a nascut mare parte dintre proiectele noastre. Cel mai important proiect este “Expo&Burn”, evenimentul care a ajuns deja la cea de-a noua editie, iar evoluția este una impresionanta. Crestem de la an la an, dovedind de fiecare data profesionalism si promtitudine. Anul trecut, am reusit sa adunam peste 18.000 de oameni, iar in acest an ne propunem sa trecem la un alt nivel”, au declarat organizatorii evenimentului.
Pe parcursul celor doua zile, vor fi expozitii de tuning si demonstratii de burnout, drift, dar si concursuri de indemanare, unde cei pasionati de masini vor putea sa isi incerce abilitatile intr-un mediu sigur si legal.
“Aeroportul din Iaşi va asigura conditiile optime de siguranta si securitate pentru desfasurarea acestui eveniment. Au fost transmise comunicari catre organizatiile si institutiile colaboratoare, astfel incat informarea si masurile ce trebuie luate in astfel de situatii sa fie clare, sa nu apara incidente nedorite pe parcursul celor doua zile de demonstratii. Locul in care se desfasura evenimentul va fi vizibil delimitat, si facem apel la public sa respecte regulile si limitele impuse de organizatori”, au declarat reprezentantii Aeroportului International Iasi.
Evenimentul “Expo&Burn 2k17” cuprinde trei categorii:
1. DRIFT: La aceasta categorie, vor putea fi admirati cei mai de succes drifteri profesioniști din tara, majoritatea piloti atestati.
2. EXPO: La expozitie, vin anual pasionati din lumea auto care detin masini ce beneficiaza de modificari extraordinare. Aceasta proba atrage un numar impresionant de pasionati de tunnig in fiecare an.
3. INDEMANARE: La aceasta proba, toti soferii prezenti la eveniment se pot inscrie in competitie mai mica, ce presupune trecerea peste anumite obstacole. Participantii sunt
impartiti pe anumite categorii, in functie de motorizare si combustibil.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BT Leasing, serviciu de facturare electronică e-Factur@

Articolul următor

Robotul humanoid vine in premiera in Romania la Bucharest Technology Week

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share