Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BT Leasing, serviciu de facturare electronică e-Factur@

BT Leasing, companie membră a Grupului Banca Transilvania, va emite electronic toate facturile, cu ajutorul serviciului de facturare electronică e-Factur@ oferit de Transfond, operatorul tehnic al Sistemului Electronic de Plăţi (SEP).

Colaborarea marchează o a doua direcţie de dezvoltare în domeniul serviciilor financiare bazate pe infrastructura tehnologică, pe lângă serviciile de plăţi interbancare.
Beneficiile imediate ale implementării serviciului de facturare electronică sunt reprezentate atât de diminuarea costurilor operaţionale interne, conexe emiterii şi arhivării facturilor pe suport hartie, cât şi de optimizarea proceselor din companie, ca urmare a utilizării infrastructurii tehnologice performante a furnizorului de servicii care procesează deja un număr ridicat de facturi.
Serviciul e-Factur@, lansat de Transfond în 2009, este bazat pe o aplicaţie unică, securizată, la care se pot conecta atât emitenţii de facturi, cât şi destinatarii acestora. Prin intermediul serviciului se asigură atât emiterea şi livrarea facturilor, cât şi arhivarea electronică a acestora.
Facturile arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere juridic, nefiind necesară tipărirea şi păstrarea acestora pe suport hârtie. Serviciul de facturare electronică asigură astfel economii semnificative de timp şi costuri de procesare, precum şi de spaţiu fizic pentru păstrarea documentelor. La nivel operaţional, în organizaţiile emitente, serviciul conduce la îmbunătăţirea proceselor de monitorizare, fluidizare şi control al fluxurilor de numerar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

OMV, profit peste așteptări în T1 din 2017

Articolul următor

Pentru pasionatii de masini - Expo&Burn, la Aeroportul International Iasi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share