Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Olandezii de la Business Lease Group, investiție de 70.000 de euro la Cluj

Societatea olandeză “Business Lease Group” deschide un nou centru operaţional în Cluj, în urma unei investiţii de aproximativ 70.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
“Pentru Business Lease Group piaţa din România are potenţial, iar acest lucru a fost confirmat prin decizia de majorare a capitalului social cu alte 9 milioane de lei, la un total de 10,5 milioane lei. Primul plan major susţinut de această infuzie este deschiderea noului sediu din Cluj-Napoca. Astfel, Clujul devine primul sediu regional al Business Lease România, alături de cel central, din Bucureşti. Prin deschiderea acestui sediu urmărim consolidarea poziţiei pe piaţa de profil şi poziţionarea ca partener strategic de mobilitate pentru firmele care intră pe piaţa locală”, a declarant Philip Aarsman, managing director al “Business Lease.
Localizat într-o zonă centrală, noul birou “Business Lease” va oferi companiilor din Cluj şi din regiune servicii de mobilitate axate pe optimizarea Costului Total al Mobilităţii (Total Cost of Mobility) şi Costului Total al Deţinerii (Total Cost of Ownership).
Potrivit sursei citate, aceste modele de calcul folosite de companie oferă o perspectivă reală asupra variantei potrivite de utilizare a maşinilor, în functie de tipul de companie care le utilizează şi a impactului financiar pe parcursul întregului ciclu de utilizare a unui mijloc de transport.
Deschiderea oficială a noului sediu se va face în cadrul evenimentului Zilele Olandeze (4 -7 mai 2017).
“Business Lease Group” furnizează soluţii de mobilitate, precum leasingul operaţional şi fleet managementul, atât pentru companii mari, cât şi pentru companii mici şi mijlocii. În plus, compania oferă importatorilor şi dealerilor de autovehicule soluţii personalizate în domeniile de leasing captiv, finanţarea stocurilor dealerilor şi alte produse şi servicii de finanţare.
Portofoliul companiei cuprinde aproximativ 43.000 de contracte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iulian-Robert Tudorache, numit preşedinte al CA al Nuclearelectrica

Articolul următor

Industria de agrement are nevoie de strategie și specialiști

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share