Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internațional Timișoara, investiții de peste 14 milioane de lei

Bugetul Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara a fost aprobat de Guvernul României. Aeroportul Internațional din Timișoara este singurul din țară, în afară de Otopeni, care este în subordinea Ministerului Transporturilor.
Bugetul aeroportului aprobat de Guvernul României, în ședința de vineri, aduce la capitolul investiții peste 14 milioane de lei.
La capitolul investiții, se pune accentul pe realizarea unei aerogări cu două terminale și renovarea actualei aerogări, iar suma necesară pentru aceste lucrări este de aproximativ 10 milioane de euro.
Lucrările la noua investiţie vor începe anul viitor şi se vor derula în două etape. Prima, care se va încheia în martie 2018, presupune construirea Terminalului Sosiri Curse Externe, o investiţie de două milioane de euro, care va extinde suprafaţa aerogării cu 3.000 de metri pătrați. Cea de-a doua etapă – ridicarea unui nou terminal de plecări, va fi încheiată la finalul lui 2018.
Veniturile totale estimate ale aeroportului sunt de 46,385 milioane lei, iar cheltuielile, de 39,047 milioane lei pe acest an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Airbus pregătește viitori ingineri la Brașov

Articolul următor

Imobiliare.ro: După Cluj, București și Timișoara, Constanța depășește 1.000 de euro/mp

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share