Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Takata, peste 200 de locuri de muncă disponibile în Sibiu și Arad

Producătorul japonez Takata angajează 215 oameni în fabricile de componente auto din Sibiu şi Arad, conform informaţiilor existente pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad.
Potrivit newsar.ro, cele mai multe joburi disponibile sunt la fabrica de perne pentru airbaguri Takata din Sibiu, unde japonezii caută 110 muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, dar şi 30 de confecţioneri-asamblori articole din textile, lăcătuşi mecanici, funcţionari administrativi sau ingineri textile-pielărie.
Alături de fabrica de perne pentru airbaguri din Sibiu, japonezii mai deţin pe piaţa locală şi două fabrici la Arad (una producătoare de volane şi una de centuri de siguranţă).
La Arad, compania Takata România are disponibile în total aproxi¬ma¬tiv 60 de locuri de muncă, în principal pentru confecţioneri îmbrăcare volane în piele (20) şi presatori mase plastice (20), dar şi pentru ingineri, programatori sau tehnicieni.
Takata a deschis prima unitate de producţie de pe piaţa locală în anul 1996 la Arad, iar opt ani mai tâziu a demarat producţia la Sibiu.
Subsidiarele Takata din România fac parte din concernul japonez Takata, cu vânzări globale de 718 mld. yeni (7,1 mld. dolari) şi peste 50.500 de angajaţi, în 54 de fabrici, din 21 de ţări, potrivit site-ului companiei.
Cei mai mari producători de componente auto din România sunt Continental, Autoliv, Michelin, Schaeffler, Takata, Pirelli, SEWS, Bosch, TRW Automotive Safety Systems sau Leoni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TAROM, două aeronave noi Boeing737-800 NG

Articolul următor

Profit brut istoric de 482 milioane lei pentru Hidroelectrica în T1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share