Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Câmpia Turzii: Școala ”Avram Iancu”, beneficiara unui proiect al Club Rotary Câmpia Turzii

Miercuri va fi inaugurat un laborator modern de științe la școala ”Avram Iancu” din Câmpia Turzii, proiect considerat câștigător în urma selecției organizate de Club Rotary Câmpia Turzii, care a organizat un bal caritabil, în toamna anului trecut, pentru a asigura fondurile necesare pentru dotarea unui laborator școlar. Școala va beneficia de 20.000 de lei din partea rotarienilor.
”Rotary este o organizaţie de oameni de afaceri şi specialişti, reuniţi pe plan mondial, care au un rol activ in comunitatile in care traiesc, imbogatindu-si prin aceasta atat viata personala cat si pe cea profesionala. Rotary oferă ajutor umanitar, promovează cele mai înalte standarde etice în orice activitate profesională şi contribuie la instaurarea climatului de bunavoinţă şi pace în lume.
Prin proiectele sale, un club Rotary poate aduce imbunatariri semnificative asupra vietii din comunitatea sa. Membrii Rotary se implica in proiecte care deservesc comunitatea si care izvorasc din probleme critice cum ar fii: saracia, foametea, copiii cu risc, analfabetism, violenta, mediu, sanatate, etc. De asemenea, rotarienii vin in sprijinul programelor pentru tineri, incurajeaza oportunitatile educationale si schimburile internationale pentru studenti, profesori si alte categorii, in scopul dezvoltarii profesionale.
Asociatia Club Rotary Campia Turzii alaturi de ceilalti rotarieni din cadrul Districtului 2241 Romania-Moldova isi propune sa contribuie la proiecte ce au ca țintă principală educația și sănătatea comunităților noastre. Doar așa vom putea lăsa generațiilor viitoare o bază solidă de dezvoltare.
In contextul temei anului rotarian actual care vizeaza educatia, clubul nostru isi propune sa sprijine invatamantul din municipiul Campia Turzii prin modernizarea unui laborator scolar sau sali de clasa din unul din colegiile / scolile generale/gradinitele/cresele din localitate”, era anunțul făcut de rotarienii din Câmpia Turzii, în toamna anului trecut, citat de turdanews.ro.
Școala ”Avram Iancu” a fost desemnată câștigătoare, în urma selecției organizate la nivelul localității. Practic, beneficiarii au primit finanțare pentru amenajarea și dotarea unui laborator modern de științe, în care se vor desfășura orele de fizică, chimie, biologie de la clasele gimnaziale și orele de științe și cunioașterea mediului, de la clasele primare.
Cu banii primiți, unitatea școlară a amenajat acest laborator și a achiziționat aparatura de specialitate necesară, astfel încât elevii să beneficieze de o experiență educațională de calitate, primind cunoștințe pe baza experimentelor, facilitându-se accesul la învățare prin descoperire, având posibilitatea să realizeze experimente și chiar microproiecte de cercetare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Raiffeisen Bank, partener principal Bucharest Technology Week 2017

Articolul următor

Emil Boc la conferinta PRIA Innovation

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share