Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor a UVT, în sărbătoare

A format generații de economiști care, prin activitatea lor, au influențat în mod determinant mediul economico-social din partea de vest a țării, iar acum a împlinit onorabila „vârstă” de 50 de ani. Este vorba despre Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, care celebrează cinci decenii de activitate necontenită și performantă pe scena învățământului superior economic din România.
Cu această ocazie, instituția va derula mai multe acțiuni în perioada 13-20 mai. Vor avea loc evenimente adresate studenților și cadrelor didactice, invitaților din mediul universitar și preuniversitar, dar și pentru alumni FEAA și partenerii din mediul de afaceri.
„Sunt 50 de ani de evoluție constantă, de creștere în tot ceea ce presupune procesul de predare/învățare/cercetare. Facultatea își aduce contribuția în mod respectabil la prestigiul Universității. Îi cunosc foarte bine oamenii săi, provin din mijlocul lor. Sunt minunați, este o echipă bine închegată. Le doresc să aibă parte de o creștere la fel de alertă în continuare, asigurându-i de întreg sprijinul conducerii Universității, dar și al celorlalte facultăți”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.
„La cincizeci de ani de la întemeierea sa, în anul 1967, FEAA – Timișoara se dovedește a fi, deopotrivă, o școală superioară de economie performantă, un proiect de succes, un adevărat brand apreciat și iubit, dar și o uriașă familie care împărtășește valori precum performanța, responsabilitatea, onestitatea și respectul reciproc”, a declarat decanul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, prof. univ. dr. Petru Ștefea.
Cu această ocazie, FEAA a lansat și proiectul „50 Alumni for 50 Years of FEAA”, prin intermediul căruia au fost identificați 50 de absolvenți de marcă ai Facultății. Aceștia vor fi premiați în cadrul unei ceremonii speciale, eveniment programat pentru data de 17 mai.
Un alt moment important în data de 17 mai este desfășurarea workshop-ului „Rolul angajatorilor în creșterea relevanței sistemului de învățământ superior economic din România”. Evenimentul va constitui un bun prilej de a avea un dialog constructiv, de a discuta despre viitorul educației, de a dezvolta noi posibilități de colaborare, în vederea definirii unei educații sustenabile și orientate către comunitate. Reprezentanți ai mediului de afaceri vor prezenta experiența lor în cooperarea cu mediul academic și situații concrete cu care se confruntă.
În data de 18 mai va avea loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Sergiu Manea, CEO BCR, dar și Ceremonia festivă FEAA50. Participă invitați din mediul universitar și preuniversitar, seniori FEAA, alumni FEAA, invitați din mediul de business, reprezentanți ai administrației locale și ai organizațiilor studențești.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Armata de robotei, Toyota Hybrid, trotineta electrica si cel mai puternic laptop de gaming din lume, la Bucharest Technology Week

Articolul următor

Descoperirea Romgaz de la Caragele, evaluată la 4 miliarde de dolari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share