Real Estate

tIMOn: Imoteca vinde, zilnic, doua apartamente in Gran Via Park

Imoteca a vândut pentru grupul Gran Via Real Estate 384 de apartamente din primele 2 faze ale proiectului Gran Via Park, înainte de data finalizării acestora,. Vanzarile au inceput in primavara anului 2016, in cadrul tIMOn. A treia faza se va lansa pe 25 mai 2017, in ziua de deschidere a tIMOn Targul Imobiliar National, cel mai mare eveniment imobiliar al anului, zi in care se vor anunta lansari de peste 3000 de locuinte noi.
Un numar de 384 locuințe au fost deja tranzacționate în complexul Gran Via Park, intermediat de agenția imobiliară Imoteca, The Residential Experts. Gran Via Park va avea, in final, 1100 de apartamente.
„Piața rezidențială a ajuns într-un moment foarte bun, în care prețurile sunt ținute sub control, iar calitatea proiectelor imobiliare este la un nivel superior. Gran Via Park este unul dintre cele mai mari proiecte din sectorul 6, iar ritmul alert al vânzărilor se datorează, in mod special, locației și raportului calitate-preț foarte bun, dar, si pozitionarii acestuia, de cea mai buna optiune din sectorul 6, pe care proiectul a dovedit-o si pe care o mentinem in continuare. Nicio zi fara un apartament semnat ar fi fost motto-ul echipei de Vanzari Gran Via Park, insa am depasit acest deziderat, ajungand la 2 unitati locative pe zi vandute, in fiecare zi la biroul nostru de vanzari” a declarat Rafaela Nebrada, Managing Director Imoteca, The Residential Experts consultantul de marketing si brokerul de vanzarie exclusiv al proiectului Gran Via Park.
Ansamblul Gran Via Park însumează 544 de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Prețurile pornesc de la 42.000+TVA pentru un studio. Situat la intersecția dintre Bulevardul Timișoara și strada Brașov, la Lujerului, lângă mallul Plaza, proiectul este singurul complex din zona care va beneficia de un parc privat de aproximativ 4000 de mp si centru pentru comunitate.
Gran Via Real Estate este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari spanioli, care acţionează pe piaţa din Romania inca din anul 2006.Cu un portofoliu de renume, Gran Via Real Estate dezvolta in prezent, in Bucuresti, 3 proiecte rezidentiale de amploare: Timisoara 58, Gran Via Park si Aviatiei, care insumeaza impreuna aproximativ 2400 de apartamente. Dintre acestea, 534 de unități au fost deja livrate.
Proiectele rezidentiale marca Gran Via sunt recunoscute pentru calitatea constructiilor si un grad ridicat de functionalitate, precum şi pentru serviciile de inalta calitate pe care le pune la dispozitia clientilor sai. In timp ce Timisoara 58 Apartments se afla pe piata de doi ani si beneficiaza de o foarte buna vizibilitate in comunitate, proiectul residential Gran Via Park a inceput sa fie cunoscut pe piata de real estate din Capitala incepand cu 2016.
Standardele internaţionale de dezvoltare alaturi de expertiza locala au ajutat brandul Gran Via Real Estate sa se impuna ca un nume de referinta pe piata rezidentiala din Bucuresti. Toate proiectele Gran Via sunt cunoscute ca fiind cea mai buna optiune de cumparare a unei locuinte de catre clientii din zona.
Imoteca, The Residential Experts are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminsitrând un portofoliu important de ansambluri rezidentiale care numara in prezent aproximativ 5000 de unitati rezidentiale in Bucuresti. Compania pune accentul pe conceptul de „Human to Human”, oferind servicii personalizate clientilor sai alături de care creează parteneriate solide pe termen lung. Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai representative proiecte rezidențiale din România – Gran Via Park, Timișoara 58 Apartments, Aviatiei Apartments, El Nido Residencial, Dowtonwn Residence, Caragea Voda, Valletta Residence si altele.
TIMOn, Targul Imobiliar National, editia de primavara se va desfasura in perioada 25-28 mai 2017 si va gazdui cea mai mare oferta de locuinte prezentata vreodata la un targ imobiliar.
Partener principal: Imoteca, The Residential Experts

Related posts

Conferinta Cities of Tomorrow #5 – program si speakeri

Ionut Oprea

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

Husqvarna Living City: Cum arată orașul viitorului?

Ion Surdu

Adamamerica a cumparat Phoenix Tower

Ordinul Arhitecților din România a participat la lucrările Conferinței AsoP 2019

Stefana Muresan

Proiecte rezidențiale din 12 țări în programul Building Home 2019

Stefana Muresan

Scrisoare deschisă adresată Guvernului României de către CBRE și proprietarii de centre comerciale de mari dimensiuni

Papuc Irina

Coresi Avantgarden – proiectul rezidențial al anului

Stefana Muresan

Premieră: Țiriac Imobiliare & Colliers certifică WELL Health-Safety un portofoliu mixt de proiecte

Transilvania Business

Stadionul Arcul de Triumf, monitorizat printr-o soluție tehnologică digitală marca SIXENSE România

Papuc Irina

Soluții Bosch pentru mobilitate urbană

Ionut Oprea

Automobile Dacia extinde cei 69.000 mp de spațiu logistic închiriat de la Globalworth

Ion Surdu

The largest CEE event of the year – CEE Property Forum 2016

Transilvania Business

Circa 190.000 mp de centre comerciale vor fi livrați în 2019

Stefana Muresan

IMMOFINANZ, raport pentru S1

Transilvania Business

IMMOFINANZ acquires head office from Erste Group in Bucharest

Ionut Oprea

P3 – depozit nou in pregatire

Transilvania Business

Apartamente mai scumpe în marile orașe ale Ardealului

Nora Dumitrescu

Brisk Group: It is our duty to keep the lights on

Ionut Oprea

tIMOn toamna 2016: un nou sezon de achizitii imobiliare

Transilvania Business

În 2020, AFI Europe România a continuat proiectele de dezvoltare, în ciuda pandemiei

Transilvania Business

S IMMO AG planning office development in Budapest

Ionut Oprea

Hyperloop Language Passes in House as Part of Moving Forward Act

Ionut Oprea

BusinessMark: „Real Estate & Construction Forum”

Ionut Oprea

Leave a Comment