Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RE/MAX România își extinde rețeaua la Florești

RE/MAX România, companie de real-estate, anunţă inaugurarea unui nou birou, în luna mai, în comuna Floreşti, în apropiere de Cluj-Napoca, conform unui comunicat de presă al societății.
Noua franciză din Floreşti, RE/MAX Invest, este deţinută de soţii Mircea şi Angela Drăguş, ambii ocupând poziţii în cadrul RE/MAX România, de Director de Dezvoltare şi respectiv agent imobiliar. Fiind un start-up, la fel ca şi alte francize din reţeaua RE/MAX, aceasta va deveni operaţional din luna august.
Mircea Drăguş, Broker/Owner RE/MAX Invest, a afirmat: “Activând în domeniul construcţiilor peste 20 de ani, am fost întotdeauna interesat de afacerile imobiliare. Abia după ce am colaborat cu RE/MAX România din poziţia de director de dezvoltare şi cunoscând piaţa de real estate şi cea a agenţiilor imobiliare, am decis ca achiziţia unei francize poate reprezenta startul unui business de succes. De altfel, intrarea în reţeaua RE/MAX oferă sprijin, logistică, marketing, educaţie şi training, practic bazele unei dezvoltări sănătoase”.
“O piaţă dinamică şi în plină expansiune, în Floreşti spre exemplu preţurile de vânzare se apropie de cele din Cluj-Napoca, cca. 600 – 800 euro / mp, în timp ce chiriile se situează la cca. 200 euro pentru un apartament de două camere”, a mai apreciat Mircea Drăguş.
Compania RE/MAX are peste 110.000 de agenţi afiliaţi în 7000 de birouri aflate în circa 100 de ţări din întreaga lume. RE/MAX Invest face parte dintr-o afacere în care există pe plan naţional peste 170 de agenţi în cele 11 oraşe unde sunt deschise birouri RE/MAX.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arad: Alocări de peste 31 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor

Articolul următor

UVT: Echipele câștigatoare din cadrul concursului ”Timișoara Creativă”, premiate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Maracana renews lease at MLP Bucharest West

Maracana, a company specialising in transport, warehousing, logistics and distribution services, has renewed its lease contract for 5,000…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share