Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UVT: Echipele câștigatoare din cadrul concursului ”Timișoara Creativă”, premiate

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timșoara a organizat marti premierea echipelor caștigătoare din cadrul concursului ”Timișoara Creativă”.
Inițiativa Universității de Vest din Timișoara, derulată de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, vizează dezvoltarea culturii tinerilor liceeni în domeniul antreprenoriatului social. Participanții au elaborat în echipă un eseu în limba română prin care este prezentată o soluție alternativă de valorificare a unei resurse publice din patrimoniul Municipiului Timișoara. Echipele sunt formate din câte nouă elevi de la diferite licee din oraș și sunt coordonate de cadre didactice ale instituțiilor de învățământ.
După conceperea eseurilor, echipele au avut sarcina de a-și prezenta ideile în fața publicului, urmărind obținerea susținerii comunității locale, dar și adaptarea la conceptelor la nevoile acesteia.
Evaluarea finală a fost realizată de către o comisie formată din reprezentanți ai mediului universitar, Primăriei Municipiului Timișoara, Inspectoratului Școlar, mediului bancar, Agenției de Dezvoltare regională Vest și ai sponsorului competiției, Fundația ETA-2U.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RE/MAX România își extinde rețeaua la Florești

Articolul următor

Admitere 2017: UBB, mii de locuri şi specializări noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share