Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rom Paper din Braşov şi-a bugetat afaceri de 13,7 mil. euro

Compania Rom Paper din Braşov, care produce brandul de hârtie Mototol, şi-a bugetat în acest an afaceri de 60,8 milioane de lei (13,7 mil. euro), în creştere cu circa 10% faţă de anul anterior, arată datele transmise de oficialii companiei şi prezentate de Ziarul Financiar. Anul trecut, profitul net al companiei s-a ridicat la 2,7 milioane de lei, faţă de 2,5 milioane de lei cu un an în urmă. Circa 22% din afaceri sunte asigurate de livrările la export, potrivit calculelor ZF.
Rom Paper are în acest an un buget de investiţii de 1,2 mil. lei, faţă de un milion de lei anul trecut şi va ajunge la 135 de angajaţi faţă de 128 salariaţi anul trecut, potrivit oficialilor companiei care au răspuns la chestionarul transmis de ZF pentru Anuarul Celor mai mari jucători din economie 2016.
În iulie anul trecut, Vrancart Adjud, unul dintre cei mai importanţi producători locali de hârtie pentru carton ondulat, a preluat 70% din acţiunile Rom Paper din Braşov.
Rom Paper a fost înfiinţată în anul 2002 de Claudiu şi Nicoleta Puchin şi are ca obiect de activitate producţia şi comercializarea de şerveţele de masă, prosoape pliate, hârtie igienică, prosoape cosmetice şi şerveţele la cutie.
Compania exportă în şapte ţări precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Republica Moldova şi Bulgaria. Acţionarul fondator Claudiu Puchin conduce în continuare operaţiunile companiei din poziţia de director general. El mai deţine 30% din acţiuni.
Sursa foto: paper.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transgaz Mediaş, profit net în creştere cu 86%

Articolul următor

Peste 167 milioane de lei pentru drumurile din Bistrița-Năsăud, din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share