Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Arad, curse pentru pasageri operate de Christian Tour și Prestige Tours Internaţional

Aeroportul Arad va avea din nou zboruri. Acestea vor fi operate de două mari agenții de turism. Este vorba de Christian Tour și Prestige Tours Internaţional, iar ambele vor avea curse spre Antalya.
Directorul bazei aeriene, Dan Bălăcel, a declarat pentru aradon.ro că au fost semnate contractele și a fost stabilit inclusiv programul de zboruri. Astfel, primul zbor de la Arad spre exotica destinație turistică va avea loc în 6 iunie.
Informațiile au fost confirmate și de către reprezentanți ai celor două agenții de turism, care spun că vor avea zboruri de la Arad spre Antalya până în luna septembrie, adică pe tot parcursul sezonului estival.
Aeroportul Arad nu mai are curse aeriene de pasageri din primăvara anului 2015, când Wizz Air s-a retras, compania operând până atunci pe ruta Arad – Milano (Bergamo). Ulterior, și operatorul de curse cargo DHL a renunțat la zborurile de pe pista locală.
Baza are o aerogară modernă, finalizată în primăvara 2016, când a fost inaugurat un terminal nou, pentru plecări, care a costat aproape două milioane de euro.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eberspacher, Plexus, Nidec, H Essers, Connectronics și Inteva, la Târgului Meseriilor din Oradea

Articolul următor

UBER și UBB, parteneriat pentru dezvoltarea economiei digitale și colaborative

Citește și:
Citeste mai mult

Când vor fi gata centurile Maramureșului

Aleșii județeni au votat proiectul de hotărâre ce prevede încheierea unui parteneriat cu Compania Națională de Administrare a…
Citeste mai mult

Dacia Faber va reabilita podul din Ileanda

Societatea de construcții Dacia Faber a preluat amplasamentul pentru investiția care vizează consolidarea și punerea în siguranță a…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share