Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Director interimar la conducerea Dräxlmaier Satu Mare

Fabrica de componente auto din Satu Mare, controlată de subsidiara din România a producătorul de componente auto german Dräxlmaier, are un nou director interimar începând din 17 mai, după ce fostul directorul general, Sorin Ghiţă, şi-a dat demisia, a anunţat vineri compania.
Unitatea este cea mai mare dintre cele cinci ale grupului german din România, iar activitatea de bază este producţia de sisteme electrice.
Coordonatorul diviziei de producţie a sistemelor electrice din Europa al grupului, Josef Kaufmann, a fost numit director interimar la conducerea fabricii din Satu Mare.
”Fostul director, domnul Sorin Ghiţă, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională şi să îşi continue activitatea în afara companiei”, se arată în comunicat.
Dräxlmaier Group şi-a început activitatea în România în anul 1993 şi în Satu Mare în 1999. În prezent are peste 15.000 de angajaţi în 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov, plasându-se între cei mai mari angajatori din domeniul auto din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect în județul Alba: Școală profesională și incubator de afaceri

Articolul următor

ATENOR report: first quarter 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share