Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiu: Marquardt, profit de 66 mil. lei, în 2016

Cifra de afaceri a producătorului Marquardt Schaltsysteme SCS din Sibiu a crescut cu peste 20% în fiecare din ultimii doi ani. Marquardt este al doilea cel mai mare exportator din judeţul Sibiu în 2016, după Continental Automotive Systems.
Potrivit zf.ro, producătorul de echipamente electronice pentru in¬dus¬¬tria auto Marquardt Schaltsysteme SCS din Sibiu, unul din¬¬tre cei mai importanţi furnizori ai Daimler, şi-a majorat a¬nul trecut vânzările cu 23%, la peste 1,4 mld. lei (315 mil. eu¬ro), în timp ce profitul net al companiei a crescut de şase ori, la 66 mil. lei (15 mil. euro), arată datele de pe site-ul mfinante.ro.
Fabrica din Sibiu a Marquardt este al doilea mare business privat din judeţ, după Continental Automotive Systems, unitate a grupului german Continental. Datele din 2016 ale INS arată că fabrica Marquardt a fost în 2016 pe locul doi în topul exportatorilor din Sibiu după Continental. Primii cinci exportatori din judeţ sunt din sectorul componentelor auto. Anul trecut, Marquardt a avut un număr mediu de 2.600 de angajaţi şi a devenit cea mai mare subsidiară a concernului german. Grupul, prezent pe 14 pieţe, a avut afaceri de 1,1 mld. euro şi 9.300 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programului Tomate, prelungit până în 15 iunie; în Bihor - 190 cereri de finanțare

Articolul următor

Libris, vânzări în Peru, Somalia sau Japonia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share