Antreprenori Slider

NOTE FURNITURE, mobilier din lemn masiv de cea mai înaltă calitate

Având o experiență de 16 ani în domeniul producției de mobilier, compania NOTE FURNITURE, localizată în județul Cluj, este renumită la nivel național pentru producția, la comandă, de mobilier personalizat din lemn masiv pentru locuințe private, spații comerciale, office sau HORECA. Compania oferă și servicii de recondiționare a mobilierului antic, iar rezultatele sunt impresionante.
Mobilier pentru dormitor, dressing, bucătărie, bibliotecă, birou, sufragerie, hol, baie, oglinzi cu ramă din lemn, home bar, mobilier pentru cafenea, restaurant, bar, bistro, vinotecă și hotel, dar și uși de interior din lemn masiv sau mobilier pentru amenajarea spațiilor publice. Așa poate fi prezentată, pe scurt, activitatea echipei NOTE FURNITURE, formată din proiectanți, tâmplari, șlefuitori, vopsitori etc, specialiști devotați și cu vastă experiență în domeniul construcției de mobilier. Echipa pune suflet în realizarea fiecărui proiect și este extrem de atentă la fiecare detaliu, având soluții chiar și pentru cele mai sofisticate gusturi.
Povestea companiei NOTE FURNITURE a început în anul 2001, când omul de afaceri Novali Massimo, administratorul companiei, a venit în țara noastră și a pus bazele unei afaceri ambițioase care integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse finite de o calitate deosebită. Familia lui Novali Massimo este renumită și extrem de apreciată în Italia pentru activitatea bogată în domeniul producției de mobilier, generații întregi dedicându-se acestei meserii.
 

Specialiștii în design de mobilier din cadrul companiei sunt atenți la dorințele clienților și produc atât piese de mobilier după gusturile acestora, cât și după proiecte realizate în cadrul companiei, iar materia primă utilizată este adusă tocmai din Italia.
NOTE FURNITURE se adaptează în permanență cerințelor pieței, astfel încât accentul este pus pe creșterea nivelului tehnic, pe echipamente tehnologice avansate și pe materiale de cea mai înaltă calitate. Acestea contribuie la ridicarea standardelor calitative și la îmbunătățirea ciclului de producție.
Compania deține mai multe hale de producție în localitatea Gilău, dispuse pe o suprafață de aproximativ 5.300 mp. Acestea sunt organizate în funcție de tipul de mobilă produsă și procesele tehnologice realizate.
 

Persoanele interesate pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0264-371.671 sau la adresa de e-mail: contact@notefurniture.ro. De asemenea, pe site-ul www.notefurniture.ro pot fi admirate lucrările specialiștilor NOTE FURNITURE. Adresă fabrică & showroom: Ferma 7, Hala 24, Gilău, județul Cluj.

Related posts

Mihai Daraban, la Adunarea Extraordinară a Eurochambres: CCIR militează pentru acordarea unui sprijin mai substațial pentru IMM-uri

redactia

Oferte speciale și vacanțe la preț redus la „Oradea Turism Expo”

Traian Dan

Regele Mihai, simbolul demnității noastre uitate

Stefana Muresan

Comerțul, serviciile și construcțiile, domenii în care merită investit în 2020

Traian Dan

Drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania, gata de licitație

Traian Dan

Start-up Urban: Granturi de 39.000 euro pentru noi idei de afaceri

Stefana Muresan

Leoni Bistriţa: Peste 1,5 milioane de cablaje pentru tot atâtea mașini Mercedes Benz

Stefana Muresan

O firmă din Satu Mare produce 700 de tone de paste pe an. Novita Impex, o afacere pornită în bucătăria unui apartament

Stefana Muresan

Forestierii vor să se dezvolte prin investiții asigurate din fonduri europene

Traian Dan

Logistic and commercial hub in Moldova, best deal: 14 ha of land with buildings and utilities near Barlad Ring Road, close to the highway corridor towards Albita Customs

Ionut Oprea

Ce­macon, profit de 14 mil. de lei, în nouă luni

Stefana Muresan

Werner Braun: Clubul Economic German Brașov este un liant între investitori și comunitate

Nicolae Pop

Investiţie de 6 milioane de euro într-o fabrică de acumulatori la Oradea

Traian Dan

Cele mai frumoase exemplare de păsări de casă, porumbei și iepuri din Bihor

Traian Dan

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs' lack of digital culture opens all gates to hackers.

Ligia Voro

Centru Integrat de Învăţământ Farmaceutic, la UMF Tîrgu Mureș

Stefana Muresan

Oradea facilitează accesul spre Satu Mare şi Autostrada Transilvania

Traian Dan

TeraPlast inaugurează un nou depozit de peste 5.000 mp lângă București

Papuc Irina

The MIPIM 2020 finalists

Ionut Oprea

Deloitte Romania a încheiat parteneriate cu Druid, Future WorkForce și RPAbox

Traian Dan

Ivan Popovic, Service Unit Manager – Engineering Business Manager NTT DATA Romania: “Cred că o echipă puternică reprezintă fundația fiecărui proiect”

redactia

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Papuc Irina

Se modifică tarifele şi sistemul de taxare al colectării deşeurilor din Timiş

Robert Bloancă

Unifarm investește în producția de imunoglobulină în România

Stefana Muresan

Leave a Comment