Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NOTE FURNITURE, mobilier din lemn masiv de cea mai înaltă calitate

Având o experiență de 16 ani în domeniul producției de mobilier, compania NOTE FURNITURE, localizată în județul Cluj, este renumită la nivel național pentru producția, la comandă, de mobilier personalizat din lemn masiv pentru locuințe private, spații comerciale, office sau HORECA. Compania oferă și servicii de recondiționare a mobilierului antic, iar rezultatele sunt impresionante.
Mobilier pentru dormitor, dressing, bucătărie, bibliotecă, birou, sufragerie, hol, baie, oglinzi cu ramă din lemn, home bar, mobilier pentru cafenea, restaurant, bar, bistro, vinotecă și hotel, dar și uși de interior din lemn masiv sau mobilier pentru amenajarea spațiilor publice. Așa poate fi prezentată, pe scurt, activitatea echipei NOTE FURNITURE, formată din proiectanți, tâmplari, șlefuitori, vopsitori etc, specialiști devotați și cu vastă experiență în domeniul construcției de mobilier. Echipa pune suflet în realizarea fiecărui proiect și este extrem de atentă la fiecare detaliu, având soluții chiar și pentru cele mai sofisticate gusturi.
Povestea companiei NOTE FURNITURE a început în anul 2001, când omul de afaceri Novali Massimo, administratorul companiei, a venit în țara noastră și a pus bazele unei afaceri ambițioase care integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse finite de o calitate deosebită. Familia lui Novali Massimo este renumită și extrem de apreciată în Italia pentru activitatea bogată în domeniul producției de mobilier, generații întregi dedicându-se acestei meserii.
 

Specialiștii în design de mobilier din cadrul companiei sunt atenți la dorințele clienților și produc atât piese de mobilier după gusturile acestora, cât și după proiecte realizate în cadrul companiei, iar materia primă utilizată este adusă tocmai din Italia.
NOTE FURNITURE se adaptează în permanență cerințelor pieței, astfel încât accentul este pus pe creșterea nivelului tehnic, pe echipamente tehnologice avansate și pe materiale de cea mai înaltă calitate. Acestea contribuie la ridicarea standardelor calitative și la îmbunătățirea ciclului de producție.
Compania deține mai multe hale de producție în localitatea Gilău, dispuse pe o suprafață de aproximativ 5.300 mp. Acestea sunt organizate în funcție de tipul de mobilă produsă și procesele tehnologice realizate.
 

Persoanele interesate pot obține mai multe informații la numărul de telefon: 0264-371.671 sau la adresa de e-mail: contact@notefurniture.ro. De asemenea, pe site-ul www.notefurniture.ro pot fi admirate lucrările specialiștilor NOTE FURNITURE. Adresă fabrică & showroom: Ferma 7, Hala 24, Gilău, județul Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astaldi, undă verde pentru construirea a opt kilometri din Autostrada Transilvania (Lot 2 Iernut - Chețani)

Articolul următor

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Gala Comunității Bihorene 2023

13 decembrie 2023 ora 18:00 – Teatrul Regina Maria din Oradea începând cu ora 18:00 Gala Comunității Bihorene…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share