Eveniment Importate Ultimele stiri

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Premieră în vestul ţării! La Expo Arad, în perioada 24-27 mai 2017, are loc cea de a-VI- a ediție a Demo Metal, unul dintre cele mai mari târguri internaționale organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor. La eveniment participă peste 90 de companii.
DEMO Metal Vest se desfăşoară cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale, de a atrage investiții și a încuraja parteneriate internaționale. Această ediție a Demo Metal reunește cei mai mulți expozanți și prezintă ultimele noutăți dedicate industriei prelucrării metalelor.
„Suntem aici pentru nivelul avansat de dezvoltare a industriei și pentru deschiderea internaţională naturală a acestei zone. Alături de implicarea companiilor participante și a partenerilor noștri tradiționali ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România), AHK (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană), CCIFER (Camera Franceză de Comerț și Industrie în România), am beneficiat și de un sprijin important din partea Camerei de Comerț și Industrie Arad. Încă de la această primă ediție, spațiul expozițional a fost neîncăpător pentru numărul mare al solicitărilor. Suntem siguri că efortul companiilor expozante va fi răsplătit de participarea numeroasă a vizitatorilor, profesioniștii companiilor din zona de vest, în primul rând, dar și a celor dintr-o mai largă proximitate regională (Timișoara, Alba, Sibiu, Bihor, Hunedoara, Cluj, Sălaj etc.)”, a declarat Onuț Iliescu, directorul Tehnic Media, organizatorul DEMO METAL.
Forumul „Business opportunities and support for industrial companies in West of Romania”, primul eveniment al târgului, s-a bucurat de prezența lui Sebastian METZ, director executiv AHK România, Adrian Sandu, secretar general ACAROM, Gheorghe Seculici, președintele CCI Arad și de cea a oficialităților din Arad, Timișoara și Oradea. Au participat personalități din mediul de afaceri, printre care Peter Hochmuth – Asociația Clubul Economic German Banat, Dan Bedros – Asociația Oamenilor de afaceri Francezi, Raluca Cibu-Buzac, ADR Vest, prof.univ. dr. Ramona LILE, rectorul Universității ,,Aurel Vlaicu” din Arad.
Forumurile organizate pe tot parcursul evenimentului vor înlesni dialogul și schimbul de experiențe între profesioniști. De aceste întâlniri vor beneficia și viitorii specialiști, studenți de la Universitățile din Timișoara, Arad, Oradea și Hunedoara, împreună cu profesorii lor.
Dintre inovațiile expuse, s-a remarcat lansarea roboților colaborativi Fanuc în România și soluțiile pentru Industria 4.0 prezentate de Bosch Rexroth, acestea nefiind însă singurele.
Atât organizatorii, cât și companiile expozante pregătesc mai multe surprize pentru vizitatori. La standul Teximp, aceștia vor vedea un monopost de Formula 1 și vor participa la un concurs în care pot câștiga un week-end la orice Grand Prix F1 în 2018.
La standul Hoffmann vizitatorii vor putea trăi experiența unei curse DTM, pe simulatorul „race-seat”, gata de start și patru dintre cei mai norocoși vor câștiga în urma tombolei, propuse de revista T&T – Tehnică și Tehnologie, o participare la EMO Hannover 2017, cel mai important eveniment internațional al industriei prelucrărilor mecanice.
DEMO METAL, ediția de vest, va fi un eveniment anual care va reuni cele mai importante companii din industrie și va crește vizibilitatea zonei de vest la nivel național și internațional.

Related posts

Trei secțiuni din Autostrada Transilvania vor fi scoase la licitație

redactia

Ecosistemul pentru start-up-uri La French Tech România a fost lansat

Ligia Voro

Brașovul iese din clasamentul orașelor cu valori ridicate de poluare a aerului din cauza traficul auto: o nouă investiție de 16 milioane de lei

Papuc Irina

Prima stradă inteligentă din România, realizată cu aproape 1 milion de euro

Nora Dumitrescu

Constantin Pogăcean: „Va fi o restartare, important e să nu vină altcineva să ne fure startul”

Transilvania Business

Leul, minim istoric în raport cu euro. Ministrul de Finanţe spune că situaţia bugetului este mai gravă decât cele mai pesimiste aşteptări

Papuc Irina

Finanțări de 200.000 de euro pentru microintreprinderi

Transilvania Business

Clujenii de la ACI amenajează tribunele la Arcul de Triumf

Nora Dumitrescu

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, recunoscuta cu statut de utilitate publică

Papuc Irina

Eurostat: România a exportat în UE vin în valoare de 25 milioane de euro

Papuc Irina

Ambasadorul Japoniei în România, în vizită la sediul NTT DATA România

redactia

Aproape 2 milioane de euro sprijin pentru producătorii din sectorul pomicol

Traian Dan

Prețul aurului a depășit pentru prima dată pragul de 2.000 de dolari pentru o uncie

Ion Surdu

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Stefana Muresan

Start ONG oferă finanțare rapidă de 66.000 de euro în lupta cu COVID-19

Traian Dan

FOTO: Fermierii campioni la porumb din județele Arad și Bihor

Ligia Voro

Hidroelectrica va moderniza hidroagregatul nr. 2 CHE Dăești

Ligia Voro

A patra ediție a Caravanei mobilității a ajuns la Sibiu

Stefana Muresan

Retrospectivă: Strategia României de luptă cu pandemia – vulnerabilități și lecții învățate

Papuc Irina

Investiții de 230 milioane euro în sectorul de apă și apă uzată din județul Satu Mare

Stefana Muresan

Importurile de gaze în mai de 353 de ori mai mari decât în mai 2018

Ligia Voro

Investiții de 20 mil. euro pentru racordarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav la rețeaua feroviară

redactia

Patru elevi din Sighetu Marmației au creat o microîntreprindere de artizanat

Nora Dumitrescu

ARMIN VAN BUUREN, revine pe scena Untold

Transilvania Business

Leave a Comment